Başlıkta da belirttiğim gibi Tamron 28-75mm f/2.8 XR Di LD lens almayı düşünüyorum fiyatı 1320 tl bu fiyata bu lens alınırmı daha çok portre ve az da olsa manzara çekimleri için kullanacağım fiyat fotoğrafiumdan alınmıştır.
eğer başka önerileriniz varsa bunlar nelerdir yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
Manzara için bence sigma 10-20 ya da Tokina 11-16 tercih edin. Portre içinde 50mm f1.8D yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
Manzara için bence sigma 10-20 ya da Tokina 11-16 tercih edin. Portre içinde 50mm f1.8D yeterli
bu lensden vazgeçmek mi lazım
28-75 mm çoğu manzara çekiminde dar kalabilir. İlla Tamron istiyorsanız en azından 17-50 alın :)
zaten 18-55 kit lensim var fakat 28-75 de 75 bana çok cazip seçenekler sunuyor tek kararsız kaldığım nokta fiyatı bunu alacağıma 17-50 mi alsam diyorum
Makineniz croplu ise 17-50 eğer değilse 28-75mm alın. Ama derseniz ki manzara çok çekmiyorum zaten. Ben portre de ki hem genişliği hem de sığ alan derinliği almak için 70-75mm gibi kullanacagım derseniz yine seçim sizin...
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan2
Makineniz croplu ise 17-50 eğer değilse 28-75mm alın. Ama derseniz ki manzara çok çekmiyorum zaten. Ben portre de ki hem genişliği hem de sığ alan derinliği almak için 70-75mm gibi kullanacagım derseniz yine seçim sizin...
makinem croplu yorumunuz için teşekkürler bu teklifinizi düşüneceğim