Şimdi Ara

Tamron 28-75mm f/2.8 XR Di LD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi Tamron 28-75mm f/2.8 XR Di LD lens almayı düşünüyorum fiyatı 1320 tl bu fiyata bu lens alınırmı daha çok portre ve az da olsa manzara çekimleri için kullanacağım fiyat fotoğrafiumdan alınmıştır.

http://www.fotografium.com/tamron-28-75mm-f2-8-xr-di-ld-lens

eğer başka önerileriniz varsa bunlar nelerdir yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

• Manzara için bence sigma 10-20 ya da Tokina 11-16 tercih edin. Portre içinde 50mm f1.8D yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Manzara için bence sigma 10-20 ya da Tokina 11-16 tercih edin. Portre içinde 50mm f1.8D yeterli

bu lensden vazgeçmek mi lazım
  • 28-75 mm çoğu manzara çekiminde dar kalabilir. İlla Tamron istiyorsanız en azından 17-50 alın :)
  • zaten 18-55 kit lensim var fakat 28-75 de 75 bana çok cazip seçenekler sunuyor tek kararsız kaldığım nokta fiyatı bunu alacağıma 17-50 mi alsam diyorum
  • Makineniz croplu ise 17-50 eğer değilse 28-75mm alın. Ama derseniz ki manzara çok çekmiyorum zaten. Ben portre de ki hem genişliği hem de sığ alan derinliği almak için 70-75mm gibi kullanacagım derseniz yine seçim sizin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan2

Makineniz croplu ise 17-50 eğer değilse 28-75mm alın. Ama derseniz ki manzara çok çekmiyorum zaten. Ben portre de ki hem genişliği hem de sığ alan derinliği almak için 70-75mm gibi kullanacagım derseniz yine seçim sizin...

makinem croplu yorumunuz için teşekkürler bu teklifinizi düşüneceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon EF 50mm f/1.8 ve f/1.4
    14 yıl önce açıldı
    Canon EF-S 10-22mm f:3.5-4.5 USM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.