Şimdi Ara

tampona ne yapayım duvara deydı ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tampona ne yapayım duvara deydı ss litampona ne yapayım duvara deydı ss litampona ne yapayım duvara deydı ss li

bızım otopark dar vede arabanın arkası acıkta kalmasın dıye duvara yanastırıyorum her seferınde 5 cm bosluk
    1 cm bosluk deydı deyecek derken

bugun baktım duvarın cıkıntısına deymıs,gerı aldım,duvar cıkıntısı resımde yukarıda gıbı gorunsede oyle degıl
    resım acısından ustte gorunuyor,cıkıntıya deyınce boyle oldu

1.bu sekılde bırak kurcalama
    2.plastık tampon sıyah plastık olup ustune astar olmadan dırek boya sıkılmıs gıbı gorunuyor

o kısımda azcık derın cızık var dıye bence macun cekıp zımpara yapıp dumduz ederek uste boya sıkayım dıye dusunuyorum

olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 16 Kasım 2019; 16:55:54 >

• Nazarlık olsun, ufak ufak vur büyük kaza yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerim:
    Siyah kısmı maskele.320 zımpara ile zımparalayarak bölgeyi eşitle.Astarla.Önce 400 sonra 800 ve 1000 zımpara ile zımparala.Boya sık ve vernik at.Yada sadece kendi renk boyasından yaptır boyacıya ve sulu boya fırçası ile rütuşla.
  • orjınal boyasını alıp,resım kucuk fırca ıle anca bu kadar oldu

rulo yapsam yayılır,usttekı onerıye bakabılırım,su an bu kadar yaptım,sıyah cızık cok derın degıl ama fırca surunca yınede cızgı gıbı kabarık duruyor

tampona ne yapayım duvara deydı ss litampona ne yapayım duvara deydı ss litampona ne yapayım duvara deydı ss litampona ne yapayım duvara deydı ss litampona ne yapayım duvara deydı ss li

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.