Şimdi Ara

Tammat Yayınları Kullanan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
22.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türev-İntegral fasiküllerini gördüm. Tamamı video çözümlü falan yazıyor ama iyi midir ki? Sonuç derece almıştım sevmedim onu kullanmayı düşünmüyorum. Bu yayını kullanan varsa yorumları alalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tammat Yayınlarının Zorluk Derecesi ve Yorumları

Tammat Yayınları, zorlu ve kapsamlı ders kitapları sunmasıyla bilinmektedir. Yayınlarının zorluk derecesi, öğrencilerin seviyesine ve bireysel öğrenme stillerine göre değişir.

Tammat'ın deneme kitapları, konu anlatımı ve bol miktarda alıştırma içermesi nedeniyle zorlu olarak kabul edilir. Bu kitaplar, üniversite sınavlarına ve benzeri yüksek seviyeli sınavlara hazırlanan öğrenciler için uygundur.

Öğrenciler, yorumlarında Tammat yayınlarının zorlu olduğunu ancak konuları derinlemesine işlediğini belirtmektedirler. Yayınların dilinin anlaşılır olduğunu ve alıştırmaların konuları pekiştirmede etkili olduğunu vurgulamaktadırlar.

Tammat'ın diğer yayın türleri, örneğin origami kitapları, zorluk derecesi açısından daha değişkendir. Bazı kitaplar yeni başlayanlar için uygundurken, diğerleri daha deneyimli katlayıcılar için tasarlanmıştır.

Tammat Yayınları, eğitim kaynakları arayan öğrenciler ve eğitimciler arasında popüler bir seçimdir. Zorlu ve kapsamlı yayınlarının, bireylerin bilgi birikimlerini geliştirmelerine ve sınavlarda başarı elde etmelerine yardımcı olduğu düşünülmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Upp bilen varsa bana da yardımcı olabilir mi 🙆🏻

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam almayın bence. Bende kimyası vardı hoşuma gitmemişti. Bunun yerine daha bilindik yüzdeyüz yayınlarını alın o da komple çözümlü kitapta zor sorular da var içinde. Daha zor istiyosanız apotemi türev alın çözümlerini forumda bi arkadaş yapıyodu max mine kadar çözmüştü. Karekök türev integral soru bankası var çözümsüz. Çap yayınlarının fasiküllerine bakabilirsiniz o da video çözümlüydü sanırsam. Ya da malumun kaf 4 ünü kullanın. Kaynak çok yani bunlara öncelik verin tammattan önce.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yılın konusuymuş güzel trol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp bu almayın.

• @Erkotiko Troll değil bugün gördüm kitabı . Sormak için konu açacaktım ama açılmıs zaten . Bende yeni açmak varken olana yazmak istedim .

• İkinizede tesekkürler cevap için 🙏🏻

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.