Şimdi Ara

TAMİRAT-TADİLAT MASERATİ 3200 GT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    36 flaandı :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • faho kullanıcısına yanıt
    Amerika'daki düzenlemelere takılmıştı, arka far tasarımı. Makyajla beraber alttaki ile değişti, o güzelim tasarım. İsmi de Maserati Coupe oldu.

TAMİRAT-TADİLAT MASERATİ 3200 GT

Alfa Romeo 4C'de aynı sorun nedeniyle ön farı değiştirmişti.

Avrupa versiyonu.

Amerika versiyonu

• Türkiye'de bu seviyede sadece Onno Usta vardır diye düşünüyorum..Genç yaşta Avrupa'ya gitmiş ve o yıllar için çok kıymetli dökümanları Türkiye'ye getirmiş Onno Usta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farmcat

Fiyatlar bir yana bu insanların teknik bilgilerine hayranım. Benzer programı burada da yapmaya çalıştılar ortaya rezil bir şey çıktı. Ne teknik birikim var ne de kendini ifade edebilme yeteneği. Adam kem küm zor konuşuyor.

Otomobil fiyatları bir yana ev fiyatları bile insanı ağlatmaya yeter. 70 bin euroya müthiş mimarisi olan biraz bakımla harika olacak evler satılıyor.Neyse şimdi yatağı yumruklayarak ağlamak istemiyorum daha fazla yazamııycam

Ben merak ettim nerde o 70 bin euroluk muthis mimarili evler? 700bin eurodan baslar dediginiz evler, koylerinde 1+1 condolar 70bindir belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu birim para muhabbeti sıktı artık be. Herkes biliyor orda aynı birim paraya daha iyisinin alındığını ama napalaım çare yok bizde isteriz daha ucuza daha iyisini almayı ama coğrafya kaderimiz olduğu için fahiş fiyatlara mecburuz.

• emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    50 bin pazarlık dahi etmedi adam geldi aldı. Satma sebebi zaten usta bulup tamir ettirememesiydi. Yoksa adam zengin birisiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramız değersiz tabi bir de bu araçların bizim dışımızdaki ülkelerde ikinci elde bu kadar ucuz olmasının en büyük sebebi sıfır satış adeti sayıları. Bizdeki saçma vergi sistemi yüzünden sektör 1.6lt ve altı araçlara mahkum durumda. Yeteri kadar çok satılsa yurt dışı kadar ucuz olmasa bile mevcut fiyatlar kadar olmaz azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

quote:

Orijinalden alıntı: farmcat

Fiyatlar bir yana bu insanların teknik bilgilerine hayranım. Benzer programı burada da yapmaya çalıştılar ortaya rezil bir şey çıktı. Ne teknik birikim var ne de kendini ifade edebilme yeteneği. Adam kem küm zor konuşuyor.

Otomobil fiyatları bir yana ev fiyatları bile insanı ağlatmaya yeter. 70 bin euroya müthiş mimarisi olan biraz bakımla harika olacak evler satılıyor.Neyse şimdi yatağı yumruklayarak ağlamak istemiyorum daha fazla yazamııycam

Ben merak ettim nerde o 70 bin euroluk muthis mimarili evler? 700bin eurodan baslar dediginiz evler, koylerinde 1+1 condolar 70bindir belki.

Alıntıları Göster
    Fransa'dan birkaç örnek. Birim fiyat karşılaştırmasını ister istemez yapıyorsunuz bunları görünce.

French-Property.com
    View this cottage in La Châtaigneraie (85120), France
    https://www.french-property.com/sale-property/1481-I2702

French-Property.com
    View this house in Thiviers (24800), France
    https://www.french-property.com/sale-property/1636-4997-1656

French-Property.com
    View this house in Carennac (46110), France
    https://www.french-property.com/sale-property/1536-3267sg

• benim 13.000 liraya aldığım citroen saxo . almanya'da 250 euro
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.