Şimdi Ara

Tamamen fansiz, sessiz sistem core2duo e4500, MSI C51, 2x2 DDR3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Saygılar.
    Sistem şu şekilde:

CPU: Intel Core2Duo e4500 775pin
    MBO: MSI P45-C51 775pin DDR3
    RAM: 2x2GB DDR3 Corsair 1600 Mhz
    GPU: 1GB 128 Bit 9500 GT
    HDD: 160GB WD SATA
    TVC: SkyStar 2.6d
    PSU: OCZ StealthXStream 700 watt
    Kasa: Asus TA-51 siyah
    Siyah LG DVD-Wr, Card reader

Hard diskten pek hayır gelmez, işletim sistemi kurulu, sorunsuz ama ben güvenmiyorum. HDTune sonuçlarında sorun yok ama zaman zaman yarım saniyelik takılmalardan oluyor.
    İşlemci Soğutucusu olarak Sycthe Ninja takılı. Fansız olarak sıcaklık değerleri boşta 37-38, yükte 46-47 derece civarında, oldukça serin çalışıyor. Yanında 12 cm'lik sessiz fanını da vereceğim ama takmaya gerek bile olmuyor. Kasada iki tane ekzoz fanı da mevcut fakat bunları da çalıştırmıyorum. Ekran kartı da fansız olduğu için kasadaki tek fan güç kaynağının 12 cm'lik alt fanı ve o da tamamen sessiz çalışıp işlemciyi de soğutuyor. Kısacası tamamen fansız, tamamen sessiz bir kasa. Kısa bir aramayla soğutucunun ayrıntısını bulabilirsiniz, socket 478, 754, 775, 939, 940, hepsi için aparatları mevcut ve sağlam olarak yanında teslim edeceğim, ayrıca işlemcinin orijinal soğutucusunu da vereceğim. Temiz win7 kurulu.
    Tv Kartının kutuları, belgeleri, kullanılmamış kumandası ve alıcısı mevcut.
    Fiyat: 600TL pazarlıksız, şehir Ankara, genel kurallar geçerli, önce para sonra kargo, kargo alıcıdan.
    Fotoğraf istenirse çekip gönderebilirim, Ankara içinden denenerek alınabilir.
    İstenirse yanında aidata marka (Samsung aslında) 17" 4:3 kare LCD ekran 140 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inshroud -- 14 Aralık 2012; 11:24:59 >

• Pm

NOT: Şimdilik parça satışı ya da takas düşünmüyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.