Şimdi Ara

tamamen eşit ve birebir, Full STR vs. Full İNT pvp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cowboy 70 lvl olmuşun galiba yuuh hayırlı olsun ben şuan lvl 24teyim nuker kasıom inşallah olacağım da bu pvp bence kabul edilmemeli çünkü nuke yok nuke olsa 3-0 olurdu

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

quote:

nukeler anca manyang a yada 10 20 lvl ezik atkı takmış çarlara öyle 10k 5k vurur zaten eşit lvl lere zannetmiyorum okadar vursun mag+kombo lar daha etkilidir die düşünüyorum

şu an manyang a 22k civarı atıyorum ha diyeceksin arada 69 lvl fark var ama kendi lvlim yaratıkları 5-6k çakıyorum.. pvp de ise strcilere yine 5-6k civarında... mag+combo fazla vurmaz aksine sen onu yapmaya çalışana kadar hotan şehir mezarlığına ulaşmış olursun..

bunları henüz tam olarak denemediğim için düşünüyorum şeklinde konuştum zaten öyle diyorsan öyledir, ozaman silah skillerini belli biyere kadar geliştirmek lazım sadece mesela lvl30 böyle olabilirmi?

mesela tek vuruşta max damage vuran skiller var soul spear gibi bunu fulleyerek (70 lvl e kadar) aynı şekilde elementlerden birini fullesek bilemi nukeden fazla vuramayız tek seferde?

ııhhhh malesef hiç bir skilli maxlayarak nuke kadar vuramazsın... full int isen neden hele de spear isen neden silah skilleriyle uğraşıyorsun.. Nukeleri açıcağın zamana yani 30 lvl e kadar 1-2 skill açıp 2-3 level arttırarak gel sonra aç nukeleri... işte o zaman oyunun tadına varmaya zevk almaya başlıycaksın...

görüşlerin için çok saol şuan lvl 29 um max mastery lvl im 25 4 fark bırakarak farm yapıyorum ozaman spear skil ini 30 yapıp pasifini açıp bırakayım deilmi? sonra elementlere yükleneyim
    || 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||

• benim full int vs full str pvplerde gözlemlediğim olay şudur
    eşit lvlda ve aşağı yukarı eşit silahlara sahip char lar arasındaki pvplerde int char erken davranıp vurmaya başlarsa çok büyük ihtimalle kazanıyor eğer yan yana duruyorlarsa ve str önce vurmaya başlarsa int char kaybediyor
    (bahsettiğim charlar 30+... bizzat denemedim sadece gözlem. paylaşıyım dedim )
  • lol o str char armor du su ana kadar hic bir intci benle pvp yapamadı yenme ihtimalı 0 hatta ben 2 intci ile aynı anda pvp yapıyorum.. str glaive garment .. aynı lvl da hic bir intci kesemez kanıt istiyosanız gelin :)

• Eger xian'da oynuyorsan ayni lvl bi intci seni nasıl yıkar gösterebilirim.
    diosunki autopot war pill war.. peki ben en kolay yolunu söliim baklım ne war??
    şidmi auto pot dediğimiz olay 0.5 saniye ile 2 saniye arasında kullanıcı ayarına göre pill we pot basan bi alettir we blade in ölüdrme şansı bu yüzden yüzektir..
    blade 300-400le wurmaya başlar komboda we arada 1500 wurur bi daha 300-400 we 2000 wurur kendi lvlında mesela vew bu sayede adam autopotun snır değerlerinde basmya başlar (örnegin glavie size tek vurş yaptıında autopot direk dewreye girerken blade de bu yaşanmamakta görüldüü üzere %olayı yüzünden) sora pill war dioruz arda arda 10tane wuruş yiyyan 2combo ile we her wuruşu cold enchant olduu için sürekli donan we wuramayan bi char (pill bassa bile attak kaçırdıını unutmayalım) ki karşı taraf fire olup(max enchant damage weren) pill basmasa bile blade shildden abnormal statusu yarıdan fazlaya indirdii için buffla sorun yoktur.. ki daha shiledın yapıcağı blockları söylemiorum bile.. yere düşürmeyi we ordaki wurmaları da eklerseniz (we str charın avantajı CRT vuruşları da düşünürseniz) sonuç çok açık oluyo.. ewt bazen saatlerce sürer ama iyi bi build cold str ÖLMEZZ umarım şu sınawları bian önce atlatıp size bu charı tamamlayıp gösterebilirm... teşekkürler

• Bende sizleri anlamıyorum neye göre ölmez kime göre ölmez ? eğer oyunun cape ile yapılan 1 vs 1 pvp lerden ibaret oldugunu dusunuyorsanız evet blade en zor ölen chardır hele bir de cold ise cooook uzun bi savaş demektir burda hem fikiriz ama oyun cape pvp olayından ibaret değil.
    Full int pot ayarını %98 olarak ayarlar yediği 300 damagedede pot cekmeye başlar sürekli dondurur vs.demişsin hayır autopot yüzünden sürekli dondurumaz pill cektıgımız zaman sadece o an değil pill etkisi gecene kadar (o efekt bitene kadar) yediğiniz tüm coldlarıda blok etmiş olursunuz mesela pvp ye başlar başlamaz cold yemesenizde pill cekmeniz o an aldıgınız cold darbenin iptal olmasını sağlar bak o da gitti blade charın yaptıgı block kadar full intinde block şansı vardır her combodan 2 vuruşu block edebilir yere düşürmeyi eklersek falan demişin knockdown dediğimiz o skill zaten blade bi charın ana pvp skillidir yere dusurme yerde vurma ve combo harici skill kullanan bi blade gördün mü sen ? bu charı ölümsüz yapan hp si değil lakin glaviede her zaman daha fazla hp vardır blade olayı kalkanla ilgilidir kaliteli bi kalkan varsa dediklerın olabilir gerisi yalandır denemek için hani dondurum falan fılan olayını denemek istersen kalkansız bi pvp yap int bi charla donuyor mu görürsün.
    Bu yabancı forum olayınada uyuz olmaya başladım herkezin ağzına sakız olmuş yok efendim git bi yabancı forumları dolaş bak neler yazıyolar hayde güzel kardeşim o yabancı insanlar başka gezegenden biz başka gezegendenmiyiz onların leveli 70 bizimkisi 10 mu insanüstü zekaya mı sahipler bizden farklı yanları nedir onları haklı cıkartıcak bunuda anlamış değilim

• Bir çok yabancı Silkroad forumunda Cold Blade ölümsüz char derseniz ya gülerler yada sen bu oyundan anlamıyorsun derler...Cold Blade bana göre iyi bir char değil nedenlerini sayayım;

*Oyunun en yava$ kasan Char'ıdır...Dolayısıyla elixir,kaliteli item dü$me $ansı en az olan char'dır...
    *Oyunun en yava$ öldüren charıdır.Zira berserk modda bile kendi lvllindeki hareketsiz duran Glavie'yi kesemediğini bile gördüm(LvL 65+).
    *Grup sava$larında en etkisiz char'dır.
    *Adam olması için fiyatı alınabilirliğin dı$ında ve bulunması neredeyse imkansız olan 12-15 Crit arası Blade ve 17br üstü Shield'lere sahip olmalıdır...
    *Oyunun en çok SP isteyen char'ıdır...Buna rağmen oyunun sp kasma kolaylığı en az olan char'dır...Bicheon ve Cold oyunda en çok SP isteyen 2 skill'dir...
    *Unique ve Giant'ları en zor kesen char'dır.Zira Tiger Girl,Uruechi,Isuyaratu gibi Unique'lere kesmek istiyorsanız yanınıza Nuker veya Glavie'cilerin gelmemesi için dua etmelisiniz.

Cold Blade'in bana göre tek artısı defansiz özelliği ve zor ölmesi.Ben cold blade olacam ölümsüz olcam diye bi hayalle yola çıkarsanız ilerde pi$man olursunuz.Job yapmak cape PvP'sinide benzemez...Akıllı olan Thief veya Hunter zaten tek gezmez...Yanına sağlam 1-2 adam alır...Hunter'lık yaparken,2 Thief Nuker Berserk'i açar 2 side Lightning Nuke ve Lionshout attımı sen daha kim saldırıyo diyemeden telef olursun.I$te bunun için ölümsüz char diye bir $ey yoktur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YıldırımMuharebe -- 10 Haziran 2006; 16:25:27 >

Bubble Owns ALL...

• quote:

Orjinalden alıntı: THECRUEL

lol o str char armor du su ana kadar hic bir intci benle pvp yapamadı yenme ihtimalı 0 hatta ben 2 intci ile aynı anda pvp yapıyorum.. str glaive garment .. aynı lvl da hic bir intci kesemez kanıt istiyosanız gelin :)

bugüne kadar ya senin önüne hiç iyi bi oyuncu çıkmadı ya da bulnduğun serverdakiler baya baya oyunu bilimiyorlar... bugüne kadar hiç bir zaman 2 ye karşı 1 str cinin yatmadığına şahit olmadım... ha sen gm falansan hp olayın 45438783783976 gibi bi şiyse normaldir.. aksi takdirde imkansız... sıfır ihtimal demişin keşke aynı serverda olsaydık da her gece full int guild olarak str cilere neler yaptığımızı görebilseydin... grup ta ve 1 vs 1 de...

@namelessone

güzel bir hikaye yazmışın... ama inan hikayeden öte bir şey deil... ispatlı tespitli... full str blade/cold kullanan intciyle eşit şanslara şahit intci ile kapışırken ölme olasılığı intciden daha fazla olan chardır! bunu anlamamaktaki durumunuzu anlayabiliyorum.. belli bir levele geldikten sonra charınızın ezik olduğunu kabullenemeyebilirsiniz.. normaldir... ortada ispat var... buyrun athens e pm atın istediğiniz 70 lvl str cold/blade ile kapışırım.. 9 lvl sp farm yapıp skillerimin düşük olduğu halde 1 e 100 iddia koyuyorum ortaya.. hodri meydan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.CoWbOy -- 10 Haziran 2006; 21:20:19 >

уüяüѕüη üѕтüмє gєℓєη gєℓѕѕιη вιяαккıρ σятα∂α gι∂єη gιтѕιη...σσℓαη σσℓмυş ∂ιуєη ѕυυѕѕυυηη νυя∂∂υм вєη вυυ ∂üüηуαηıη ∂ιιвιηє...

• quote:

osmanlılar guildindeyim bi arkadaşla partide monster keserken lvl inin 28 olduğunu gördüm benimkide 28 di ve neredeyse kullandığımız silahlar bile aynıydı. hakem eşliğinde guild den pvp maçı istedim. bikaç kişi geldi guildden etrafımıza toplaştı bitane hakem belirledik hakemdede pvp atkısı vardı ve atkı çıkar çıkmaz maç başllamış olucaktı maç toplamda 3 raund sürdü ve bu raundun sonunda kazanan belli oldu... hatta okadar zevkliydiki üstümüze bahse girenler oldu herkeste str nin yenecei yönünde hem fikirdi şimdi gelelim elemanlara:

tembeler:

pure int
    lvl 28
    armor
    yardımcı element cold asıl element lighting
    26+5 spear
    1000 hp
    2300 mp

karamurat:

pure str
    lvl28
    armor
    yardımcı element cold asıl element fire
    26+5 glave
    2100k hp
    yaklaşık 1k mp

gördüğünüz gibi neredeyse bütün şartlar eşit iyi olan kazanacak.

hakemin atkısının çıkması ile birlikte ilk raund başladı ve taktik olarak direk ben frost nowa wind koydum str çarı dondurdum sonraki 3 saülam vuruşta (soul spear- ghost spear tekrar soul spear) str çar yıkıldı.

skor : 1-0

2. raundda herkes hazırlığını yaptı pasifler açıldı atkı tekrar çıktı. ben gene direk frost nowa vind koydum bu sefer str çar anında yana çekildi kurtuldu. cold dan bi yavaşlatma yedim ardından 3 adet sağlam soul spear vuruş benim vurduklarım fayda etmedi yattım.

skor : 1-1

3. raund tekrar herkes hazır atkı çıkar çıkmaz lion shot u bastım ardından nowa wind ve 2 sağlam vuruşta str çar yıkıldı.

skor : 2-1 int çar galip.

maç inanın çok çekişmeli geçti ve tamamen taktik konuştu. ilk taktiğimle str yi yatırmıştım ama ikincide bu numarayı yemedi ve o beni yatırdı inanın bana nowa wind den çok güzel bir yana kaçış yaptı. bense 3. raund u almak için direk lion shut la şaşırtmayı tercih ettim.

buradan şu sonuç çıkıyor ortaya ne pure str nede pure int birbirlerinden üstün deil tamamen taktik galibi belli ediyor eğer çok kolay alınan bi galibiyet söz konusuysa mutlaka dengede olmayan birşeyler söz konusudur. bu iki çar neredeyse birbirinin ikizi özelliklerine sahiplerdi tek farkları biri str biri int silahları bile aynı. size ss koymak isterdim ama oyun esnasında aldığım yok oldu kopyalamayı unuttum. umarım bu bilgiler doğrultusunda birtakım arkadaşlarımız fikir sahibi olabilirler

süper :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.