Şimdi Ara

Tam gaz verince benzine geçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç 1996 w210 Mercedes E200. Geçen gün trafiğe çıktık. Gaz çeyrek depodan az daha çoktu benzinde de kırmızı yeni yanmıştı. Arabayı biraz zorladık tam gaz 220 yaptık sonrada 100 120 dağa tırmandık benzinin bittiğini farkettik. Gazda çok bi azalma olmadı. Arabada tam gaz verince bişi açılıyormuş gibi bi ses geliyor ve araba olduğundan daha fazla serilikle fırlıyor. 3000cc v6 motor mercedes böyle fırlamıyordu. Aracın tüpü 3600e takıldı. Markasını hatırlamıyorum. Tam gaz verince benzine geçme olayı her araçta var mı?

• Belirli bir deviri geçince benzinle çalışsın şeklinde ayar lpg sistemi içinde mevcut o nedenle benzine geçmiş araç. İsterseniz lpg nin servisinde o ayarı iptal ettirebilir yada devri çok yüksek ayarlatıp ekstrem durumlarda geçmesini sağlayabilirsiniz.

Not: tabletin yazım düzeltme özelliği nedeni ile değiştirdiği cümlede düzenleme yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 16 Haziran 2014; 6:27:52 >
  • Arkadaş gerekli açıklamayı yapmış
  • Aynı olay başıma geldiydi de gecenin 4'ünde yolda kalmıştım. Nerede benzine geçtiğini iyi bilmek lazım.
  • güzelmiş ya
  • Araba gerçekten dip gazda sapıtıyor. Kaçıncı viteste olursa olsun dip gaz yaptığında çıt diye bi ses geliyo benzine geçiyor ve şaha kalkıyor resmen. Benzinin neden çabuk bittiği anlaşıldı
  • yüksek devirlerde gaza yüklenirken lpg nin düğmesinin ordaki ledlerine bakın bi anda benzine geçer görürsünüz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lpg enjektörlerinin hızı yüksek devre yetmiyor bu da lpg sisteminin araca uygun olmadığının işareti...yüksek devirde bu geçişler tehlikeli olabiliyormuş...anlık bir fakire düşme sonucu motor kırılabileceğinden bahsediliyordu.
  • Arkadaşlar denedim devir 4000 den sonra benzine geçiyor araç. LPG ciyi aradım dedim böyle böyle diye. Bilgisayara bağlayıp ayarlayabiliriz dedi. Bu bi sorun mu diye sordum beynin ayarlarında varmış böyle bişi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.