Şimdi Ara

tam 1 sene önce bugündü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6 şubat 2013 de başlayan ve 1 sene süren askerlik vazifemi tam 1 sene önce bugün bitirerek özgürlügüme kavuşmuştum ve 1. seneyi devirdik nasıl geçti bu 1 sene hiç anlamadım şuan askerlik vazifesini yapan ve yeni gidecek olan arkadaşlarıma hayırlı tezkereler diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_3579 -- 12 Ocak 2015; 10:22:08 >

• Ben 15 ay yaptım. Aşırı rahattım muhabereci olarak görev yaptım. Şimdi deseler tekrar gider misin diye? Kesinlikle ama kesinlikle hayır.
  • bende 15 ay diye gittim ama 12 aya düştü askerlik ben acemilik çok kötüydü dedim bu askerlik bitmez diye fakat ustabirligimde tugay komutanın habercisi olarak yaptım ustabirliginde tabiri caizse yattım ama dedigin gibi şu devirde bende asla gitmem birdaha

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okursam asla gitmem veririm parayı bir şey öğretiyorlar sanki 1 sene boşa gidiyor

Eksileri alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 888888888888999*9 -- 12 Ocak 2015; 10:36:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_3579

bende 15 ay diye gittim ama 12 aya düştü askerlik ben acemilik çok kötüydü dedim bu askerlik bitmez diye fakat ustabirligimde tugay komutanın habercisi olarak yaptım ustabirliginde tabiri caizse yattım ama dedigin gibi şu devirde bende asla gitmem birdaha

Arkadaşım şimdi ben böyle dedim ya vatan haini ilan edilirim birazdan. Görevim boyunca komutanlar iki lafı bir araya getirip konuşamayan çavuşlara hizmet ederek geçirdim. Beni bir daha o hale sokacaklarına kafama sıksınlar daha iyi. Ayrıca bir kaç ülkede kamu görevi olarak yapabiliyorsun askerliğini. Bizde de o sistem olsa bedelli askerlik kalksa okuyan adamı devlet kullansa hem tasarruf eder hemde adamı boş yere harcamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.