Şimdi Ara

Talisca Manchester United a mi transfer olacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Anlatamıyorum ki ben sana derdimi.Ben şuandan bahsediyorum hatta bakarsan ben de dedim 2-3 sene sonra bunları aşmış olabilir ama şuan için United'ta düzenli 11'e almazlar takım oyununa uymuyor.Zaten bunun yüzündne sıkıntı yaşıyor
  • Talisca abartılmıyor hatta az bile övülüyor da bu Sosa niye bu kadar övulüyor bir türlü anlayamadım.Açın Sosa'nın olduğu 2 sezondaki derbi maçlarının özetlerini ve Avrupa maçlarını izleyin.Bakın bakalım Sosa ne vermiş nerdeymiş o maçlarda.Ne golü var ne birşeyi.Ben iyi oynadığı maç hatırlamıyorum.Hatırlayan varsa getirsin beraber izleyelim.Benim gözlerdemi bozukluk var bilmiyorum.Sosa'yı Milan'a iteledik resmen.

    Anadolu maçlarında iş yapıyordu Sosa.Talisca büyük maçların büyük oyuncusu.Talisca ile büyük hedeflere yürürsün.Sosa o büyük maçlarda , kırılma anlarında , hedef maçlarında orda seninle olmaz.2-3 sene sonra utanacak bu Talisca'yı küçümseyen adamlar.İnşallah en kötü bir sene daha kalır Talisca.Sosa da gitsin kumda oynasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkliburak92 -- 30 Nisan 2017; 2:11:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisca kendisi burada kalmayı çok isterse bunu net şekilde söylerse Beşiktaş'ta kalabilir. Yoksa imkansız, bonservisi 25 milyon eur, Benfika kulübü Beşiktaş ile anlaşamazsa en iyi fiyatı veren kulübe satacaktır.

    Talisca'yı beğenmeyenler var hayretle okuyorum. Genç ve çok yetenekli bir futbolcu, Türkiye'de ve özellikle Avrupa'da kendini fazlasıyla kanıtlamış durumda. Sosa'yı unutturdu. Avrupa'nın dev kulüpleri peşinde.

    Giderse üzülürüm çünkü onun kalitesinde oyuncu kolay kolay Türkiye'ye bir daha gelmez bunu görmek lazım.
  • manchester united almaz mkhitaryan gibi bir oyunucu bile düzgün şans bulamıyor hemde epl de oynamak için güç ve sertlik gerekir gitse bile benchi ısıtmaktan başka bişey yapamaz ha türkiye şartlarında çok iyi oyuncu ama manchester united gibi hedefleri olan takım için ilk 11 adamı değil belki monaco,benficaya veya epl de orta sıralarda bir takıma gider
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.