Şimdi Ara

Tales Of Pirates

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun sitesiwww.talesofpirates.com burdan oyunu idirip üye olun sonra karakterinizi açın

1-oyuna basladıgınızda size sarı kutu vericektir bu kutuyu sakın satmayın bukutu her 5 lwlda size bedava item veriyor kutuyu satarsanız itemleri parayla alırsınız ondan satmayın kutudaki itemleri çıkarmak için üzerine tıklayın bi kaç defa

2-lwl 10 olunca newbie guide die bi kadın war ordan mesleği seçiyorsunuz sonrada görevleri yapıosuuz en fazla 3-4 görev veriyor

3-lwl 20 olunca gemi alıp korsanlık yapabiliosunuz tabi korsanlık derken obaa onun gemisini yağmalıyım fln değil deniz yaratıklarını fln öldürüosunuz

4-oyunda harita eski çağlardaki oldugu gibi bütünüyle bilinmemektedir yeni yerleri siz keşfedebilirsiniz kim bilir belki bir amerika bulursunuz :P

5- geminizin yakıt ve hasar oranlarına dikkat etmelisiniz yoksa geminiz batabilir

şimdilik 22 lwlım swordsman penguin serverında gelenlere yardımcı olurum ondan bu kadar yazabildim haa bide skilleri skill kitabını alıp bi kaç defa sağ tıklıyınca açabilioruz ama tıklamadan önce skill pointimizin kalmıs olması lazım

birde bişey sorcam bu bazı adamlar meteoru kazmayla kazıolar onu biz nası yapcaz bilen warm ı?*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzkhan -- 21 Haziran 2007; 15:02:23 >

• ztn pırates hakkında 2 topıc vardı forumda o meteoru kazma fln fılan onLarda skillLe oLuo kazma skıllı aLıon ama tam nası oLuo bıLmıom
  • ya kardeş bi görev yapıomusun öle oluomus ilk önce deepblue'ye git bi adaya gidip orda görev yap dedi,ler ama adayı bulamadım
  • yokmu yardımcı olabilecek??
  • skullda olan warmı bende 20 lwl hunterım nick Rulles
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzkhan

birde bişey sorcam bu bazı adamlar meteoru kazmayla kazıolar onu biz nası yapcaz bilen warm ı?*

Önceki postlardan birinde yazdım burayada yazim. Meteor kazmak için Alloy Pickaxe denilen özel bi kazmaya ihtiyacınız var. Bunu Item Mall'dan parayla ya da uzun bi questin ardından elde edebiliyorsunuz. Bunun yanında Mining Level'ınız 5 olmak zorunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RakionX

skullda olan warmı bende 20 lwl hunterım nick Rulles

avaz avaz bağırıyoruz türk guildi var skull da topic bile var az bakarmısın searche falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bloodmoon

quote:

Orjinalden alıntı: oguzkhan

Önceki postlardan birinde yazdım burayada yazim. Meteor kazmak için Alloy Pickaxe denilen özel bi kazmaya ihtiyacınız var. Bunu Item Mall'dan parayla ya da uzun bi questin ardından elde edebiliyorsunuz. Bunun yanında Mining Level'ınız 5 olmak zorunda.

işte o uzun görev ne? penguinde 25 lwl swordsman
  • Questi verebilirim tabi ama ingilizce ^^ görevi çok yapmak istiyorsan biraz emek verip türkçeye çevirmen gerekicek zaten resimlerle anlatılmış ingilizce bilmesen bile yapabilirsin aslında.

Language Barrier quest
  • bende lvl 11 im swordman görevi aldım yaptım ama teslim edemiyorum kordinatlarını verdigi yerlere giderken ölüüyorum yardım plsssssssssss
  • YA ABİ BU NEVBİE GUİDE NERDE SİNİR OLDUM YA BEN 16. LVL İM AMA DAHA SKİLLERİ AÇAMADIM YA
  • Çok Süpre Oyun Herkeze Tavsiye Ederim
  • http://darkmagiclife.da.funpic.de/portal.php

burdan yardım alabilirsiniz..
  • ya abi hangi serverlarda oynadıınızı bi de nicklerinizi yazarmısınız.ben crimsondayım ama yanlıs skillere vermisim zaten server deistircem birlikte oynayalım tek basıma gercekten cok sıkıldım
  • ben frozendeyim ama fazla açmıyorum oyunu ona göre
  • Arkadaşlar Konuyu hortlatalım mı? :) Tales of Pirates'in Türkçe Sunucuları, Türk geliştirici tarafından açıldı. Oyun yeni açıldı henüz tanıtımları yapılmadı. şuan oyun aktif ve beta sürümünde size sitesini paylaşıyorum. Kesinlikle kaçırmayın.
    Herhangi bir sorunu olan varsa her türlü yardımcı olabilirim. Oyuna oyuncu çekecek kişilere oyunda GM lik vericekler bilginize...

Forum sitesi:
    Tales of Pirates Türkiye - Fan Club
    Tales of Pirates Türkiye - Fan Club
    https://www.talesofpiratesturkiye.club

Oyun sitesi:
    oyun.talesofpiratesturkiye.club
    TALES OF PIRATES TURKIYE CLUB
    http://oyun.talesofpiratesturkiye.club

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.