Şimdi Ara

Tales Of Pirates (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun içinde beni bulun yakında konseyin sitesi açılacak orada size türkçe guide hazırlayacam herşey dahil
  • oke
  • skilleri
    hunter san : icicle
    voyager ve sword san : argent
    herbalist sen : shaitan dan alabilirsn.groceryler satyıyor.gemi alınıyor minimumu lvl 15 olman lazım kullanmak için

Sof
    Helluin
    Blade : 5x
  • oyuna tekrar geri dönebildim explorer kasıcam bakalım
  • Lvel 7 Swordsman Nası Skill Açtırıcam
  • Benden geliyorum. hadi hayırlısı :)
  • arkadaşlar 40 olmama ramak kaldı kendi imkanlarımla(ve bir arkadaşın) guildi bu hafta açıyoruz.guilde giriş için level sınırı da koymayı düşüyoruz.görüşmek üzere
  • 20 lvl oldum explorerım peguein mi öle bi server dayım. 20 lvlde gemi yaptırabbiliyosun bi kaç çeşit gemi var onların ne işe yaradıklarını nasıl kullanıldıklarını bilen varmı??
  • arkadaslar bende lwl 15 swordman oldum oyun cok guzel 6,serverdayım
  • bende lvl 25 oldum 1 günde ama kasıcak yer doru dürüst kalmadı :D yada var ama 1 yaratık öldürüom 2 saat oturuyorum :) oyunu iyi bilen biri güzel 1 anlatım hazırlayabilirimi?
  • beyler nasıl indircez oyunu hangisi dowload 1 2 3 haNGİSİ YARDIM İNDİRMEYİ DÜŞÜNÜOM??
  • Bak bunu kullanabilirsin indirmek için tıkla!

Buda pacth yükledikden sonra bi de bunu yükleyeceksin tıkla indir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoKToR_TiLKi -- 11 Haziran 2007; 13:46:00 >
  • güsel bişeye benzio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newherochu -- 11 Haziran 2007; 14:46:49 >
  • yaw skıll acmayı anlatsanıza guzel bır sekılde
  • baq arkadaşım mapda şehir orta taraflarında newbie guest mi ne öyle bi isimli kız war lvl 10 olduğunda orda gövleri açılıyor mesela hunter guest herbalist guest explorer guest vs..görevi alınca sana mektup weriyor onu birine götürmeni istiyor ayrıntılarda koordinatları war alt+r den kordinatları girerek rahatca bulabilirsin sonra mektubuğu werdiğin adamdan bir kaç görev alıyorsun öldürme görevleri falan ayrıntıda gene koordinatları bulabilirsin görev tamemen bitince sana skill kitabı ve sliah weriyor skill kitabına 3-5 tıklayınca skill in açılır kullanırlır duruma gelir.

bide hunter da verdiği koordinat yanlış 1565,70 mi ne yazıyo 70 olan yer 570 olucak ben çok aradım salak gibi şehir dışında :D
  • lvl 37 explorer
    Skull Isle
    name:BlackEyedd

geleni kasarım yakında guildde kurcam
  • beyler hunter olucam ama statları neye vermeliyim ?
  • Birisi bana oyun hakkında açıklayıcı bilgiler verebilir mi???

görevler? Skiller? str int falan? hunter explorer vb? şunları toplayıp biri bana pm atsa??
  • bende 6 serverdayım ısım ne
  • benim indirmesinie 32 dk kaldı bakalım nasil bi şey
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.