Şimdi Ara

Tales Of Pirates (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar swordsman life görevlerinden birini yapıyorumda Argent City'deyim 3 tane black wing lazımmış nerden bulabilir koordinat verebilir misiniz veya nerden çıktığını kimden alabileceğimi vb. bilgileri verirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler
  • Sanıyorum buldum.Şimdi gidip deneyeceğim ihtiyacı olan arkadaşlar için buraya paylaşıyorum

Monster: Marsh Spirit Level: 9
    Drops: - Black Wings - Black Scale - Poisoned Fruit - Medicine Bottle - Flaw Sapphire - Short Sword - Husk Armor

Tales Of Pirates

Birde sorum olacak arkadaşlar ben Swordsmanım madenci veya oduncu olmayı düşünüyorum veya benzeri birşey sizce olmalımıyım olmamın faydaları nelerdir nasıl olunur yardım eder misiniz?
  • ya arkadaslar oyunda cok fazla sklmaya basladım pfffffffffff
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragon1212

quote:

Orjinalden alıntı: @nd@c

[Calico Hairstyle Book] + [Scissors] kimsede yok mu??

Calico mu ^^ Lance Hairstyle Book yada Lance Trendy Hairstyle Book gerekir.sitede yazana bakma oyundaki değişik.Daha fazla bilgi için bütün mesajlarıma bak orda bulursun

ben o hghayvan gibi olandan diilde senin resimdeki gibiyim calico lzm diil mi yani? lzm diilse solediğin şeyler nasıl bulunur

• yaw arkadaşlar hangi classda oynıyım sizce bi bilgi verirseniz sewvirim:D:D:D
  • yaw bu arada biri çıkıp tales of pirates türkiye die bi site kursun bide forum kurun oraya örnek:tibiatr.net gibi bakınız:D(tibianın tr sitesi site yi aynı temayla kurun dizayn aynı olsun çok süper olur.burasıçok karışık:S
  • ANDAC diger mesajlarıma bak orda yazmıştım.
    CLASS ise en pahalıya tutanı ve en iyisi explorer diyorum...
  • arkadaşlar bnde talese girdim.rainbow islandayım.items buldum üzerimde gidip hemen 6 lwl oldum.bana ne yapacağımı görevler varmış galiba onları nası yapacağımı ve bi sarı kutu vrmış galiba onu nasıl alacağımı açıklarsanız sewnrim....pls fast msg
  • arkadaşlar bn rainbow islanddda o sağ taraftaki kılıç salayan çocuk oldum.buzlu yerdeyim şlimdi ne yapmam gereiyo lwl 4 üm pls fast msg
  • Swordsman olmanı öneririm en azından ben sana swordsman olursan yardım edebilirim.Ama oyunun ana teması zaten explorer üzerine kurulmuş.Neyse level 4 sen o buzlu eyrde birşey yapamazsın gibi geliyor shaitan city'ye dön.Newbie görevlerini yap 9 levela kadar ondan sonra class seçmeye gidersin.Genel sorulara değilde takıldığın görev olursa yardım edebilirim
  • Madenci oldumda bir meteoru kazdırmaya başladım fakat meteorun canında hiç azalma yok nasıl yapılıyor bu iş anlatır mısınız?
  • çok teşekkür ederim ewt swordsman oldum o iri yarı adam:D ormanlık alandayım rainbowdayım şimdi bnm class seçmeme gerek yok dimi bn direkman swordsman oldum yani??10 lwlşimdi ne yapmalıyım pls fast msg bu arada hani o iri yarı adam oldu(daa yeniyim kusura bakma) iyi olmuşmuyum???
  • bu arada oyunu nasıl tamekran oynayabilirim çok mesaj yazdım ama kusura bkmayın:D:D:D:D
  • Tam ekranı bilmiyorum açıkcası istediğim zaman buralara bakmak sorularıma cevap almak için bence bu ekran tipi ideal ama nasıl swordsman olacağına gelnce 10 levela kadar eğer görev yaptıysan ve 10 leveldada peter diye biri var onun görevlerini yaptıysan swordsman promation ve swordsman life zaten olmuşsundur.Madenciliği buldum cevap vermenize gerek yok dostlar.
  • bn hiç görev yapmadım direkman kndim kastım şimdi nolcak yaw:( 10lwl ım bi tane silah aldım onuda takamıyorum nası swordman olcam yaw? bu arada bu sayfa bnde açık bn hep burdayım yani takip ediyroum yazılarını dewamlı yazabilirsin pls fast msg
  • Bende oyunu oynuyorum maden kazarken sık sık ölüyorum öldükçe canın dolmasını bekliyorum o sırada bakıyorum buraya tama mşimdi söyliyim ne yapacağını.Shaitan City yani ilk başlanan şehre git Newbie Guide - Resline 876, 3572 diye biri var bu koordinata git ona tıkla ve onda ünlem işaretiyle yazılı yere tıkla ve görevlere başla görevler ingilizcedir bu yüzden ingilizce bilmek gerekir veya tek tek buraya yazman gerekir biz tercüme ederiz.Yardım için burdayım ben madene gidiyorum 2 dk ya ölürüm sen yaz hemen cevap veriyim sana
  • ama bn şimdi o ancient citydeyim(yannıs yazdım galiba) senn dediğin yere nası gtcem onu bilimorum.lwl 10 um ve class seçem k sitiyorum.bu görevi bitirincemi olcam swordman??ve dediğin yere nsıl gidicem????
  • Sana verdiğim daha ilk görevdir eğer ilk başta dediğin o argent cityde başladıysan o zaman aşağıdaki koordinata git ve ilk görevlere başla.
    Newbie Guide - Senna 2223, 2785
    sürekli sayfayı güncelliyorum seri cevap vermeye çalışacağım.Madende sürekli ölüyorumda sorun değil
  • ok saol yaw bu blacksm,th falan dio hani osilah yapan adamamı gidicem eğer istersen msn ver orda konuşalım ok?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.