Ya her talent değiştirdiğimde Skill barı düzenlemek çok zor oluyo (paladin) bunun için bir addon falan varmı?
Action barlarla ilgili bir çok addon var aslında... Ben Bartender3'ü tercih ediyorum. Çözüm olarak 6 bar olduğunu varsayalım. Bunun 3'ünü healer olarak kullanırken diğer 3 adet DPS action bar ını gizleyebilirsin. Talent değiştirdikçe kullamadıklarını gizlersin. Ancak bazı talentler build değiştirdiğin action bardan silinecektir. Tekrar koyman gerekecek. Aklıma gelen çözüm bu oldu.
Talentle gelen skilleri macro olarak ayarlayın. Yani basitçe "/cast hedehödö" bir makro ile tanımlarsanız talent değişince silinmezler.
Normal WoW barlarında alttaki bardan aslında 2 tane vardır. Birini heal için birini tank-dps artık ne kullanıyorsan onun için düzenle. Talent değişince diğer bara geç sorun halolur.
Tabi bana tek bar yetmiyor diyorsan, o zaman Xecutor'un çözümü tek olasılığın oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme