Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.032
Cevap
161
Favori
270.653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vb halen kart ile taksit işlemleri kapalı şimdi LCW de 6 taksit denedim hata verdi ama tek çekimde sorunsuz geçti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt

ekstreye olan süreyi hesapladınız mi? onla ilgili olabilir bi ihtimal

• teb düzelmiş, bana 50 bin 12 taksit çıkıyo şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbank önceden hata veriyordu, şu an ekrana giriyor fakat 2000 liranın üzerinde çekmeye çalıştığımda hata alıyorum yine. Normal limit 100bin... şaka gibi %2'sini taksitle çektiriyor sadece.

• Erturrk kullanıcısına yanıt
    Eski limitleri unutalım bence çok düşük miktarlarda açacaklar kokuyu aldılar cunku kendilerini riske atmazlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vakıfbank bu konularda magdur etmede en başı çekiyor :) ne zaman sorun yasasam hep Vakıfbank kaynaklı oldu bana mı denk geliyor bilmiyorum ama diğer bankalar daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: sukruciger

Vakıfbank bu konularda magdur etmede en başı çekiyor :) ne zaman sorun yasasam hep Vakıfbank kaynaklı oldu bana mı denk geliyor bilmiyorum ama diğer bankalar daha iyi
    Çok değildi ama yine de 6 taksit yapamadım en son çare tek çekim yaptım herhalde son karar daha bankalara ulaşmamış

• Çok ters zamana denk geldi kurumsallar tüm çalışanları tatile gönderdi bu 3 günlük surede tatil yaparlar diye ama olmadı bence toplantı ve karar aşamalarından sonra belli oranda limit açacaklar ilk kim açarsa diğerleri ona uyar gibi bir ortam var.Mevduat 39 faiz veriyor Vakıfbank aynı banka 1.36 dan nakit avans verecek şimdi durum çok abest kaciyor.En azından iki değer birbirine yaklaşsa ihtiyacı olan yine kullanır avans fakat yatırım vs gereksiz çekilenlerin önüne geçilir

• mener M kullanıcısına yanıt

Secimden sonra yine kapanacak. Secimden sonra yine alintilarim. Krediyi ve nakit avanslari bundan sonra unutun

• sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Haklısınız..maaş müşterilerine bile yapmamış.o ayip

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Evet doğru tabi bu kararla kadar da öyle idi.iki ay önce aldığım araç 570.000 den 700.000 e fırladı kazasız 55.000 km 2019 Clio içon DCI..kredi çıkmazsa satın alma zorlaşıyor gibi düşünüyorum.usd patlaması ve devalüasyon ile fiyatları daha artar.ama taşıt kredi faizleri de yükseliyor..en garanti yol olduğu için USD yastikalti dedim ama fazla fiziki dolar da yok bankalarda

• Akbank ve İş bankası taksitli yazan herşeye üzgünüz diye cevap dönüyor hala bende  

• Vakıf Ziraat açtı sistemi 50 ve 42 bin çekildi

• edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Özel bankalarımızdan ses yok pek gönüllü değiller galiba.İhale onlara kalacak gibi :)

Edit:Garanti’de açtı sanırım 25 bin tl 6 taksit veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukruciger -- 20 Mayıs 2023; 0:12:56 >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

Yavaş yavaş hükümete operasyon çeken darbeci olabilirler bir ön almaları lazım 

• edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Kaç taksit üstad ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbank hâlâ vermiyor..

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

12

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.