Şimdi Ara

Taksitle telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben taksitle telefon alacağım . Telefonun fiyatı 1500 lira fakat benim kartımda o kadar bakiye bulunmuyor. 3 ayda bir bursluluk parası alıyorum . telefonun taksiti 15 aya bölünüyor ve ayda 100 lira oluyor . kartımda 700 lira bakiye var . 3 ayda bir aldığım burslulukla birlikte rahatça ödeyebiliyorum fakat bi yerden duyduğuma göre telefonu alırken kartta telefonun fiyatı kadar bakiye bulunmak zorundaymış . Bu doğru mu ? Doğruysa nasıl alabilirim telefonu . Ayda 100 lira 100 lira ödeyebilirim fakat 1500 lirayı peşin bulamam . Yardımlarınızı bekliyorum

• 1500 lira limiti olan kart bulmak zorundasın. başka bir çaresi yok malesef
  • istanbuldasin sanirim benim bildigim kredi kartsiz taksitle satan yerler var pm ile ulasabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlem tutarı kadar kullanılabilir limit olması gerekiyor. Ancak 800 TL nakit verirsin, 700 TL'de kredi kartından taksitli olarak işlem yapılır.
    Karta limitten daha fazla tutar yatırıldığında - borç'a (+ bakiye) geçiyor fakat pratikte denemediğim bir işlem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

1500 lira limiti olan kart bulmak zorundasın. başka bir çaresi yok malesef

Öyle mi oluyor.. Bir şey aldım 3.000 lik benim limitim 1.500 3 aya bölemiyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Prof. Dr. M.

quote:

Öyle mi oluyor.. Bir şey aldım 3.000 lik benim limitim 1.500 3 aya bölemiyor muyum?

Malesef öyle. Takside değil toplam tutara bakıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Peki benim 1.500 limitim var 1.000'lık maldan farklı yerlerden 2 ay taksitle 3 tane alabilir miyim?

1.000 liraya bilgisayar, 1.000 liraya telefon, 1.000 liraya tablet aldım diyelim toplam limiti aşıyor aslında anladın sen ben boşuna açıklıyorum bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki benim 1.500 limitim var 1.000'lık maldan farklı yerlerden 2 ay taksitle 3 tane alabilir miyim?

1.000 liraya bilgisayar, 1.000 liraya telefon, 1.000 liraya tablet aldım diyelim toplam limiti aşıyor aslında anladın sen ben boşuna açıklıyorum bence.

1500 TL limitli kart ile 1000 TL'lik bir işlem yaparsanız kullanılabilir limit 500 TL'ye düşer.

• Önemli olan kullanılabilinir limittir.
  • Fakirsen 1500 liralık telefon neyine kardeş :) Tabi işin şakası bu

Hangi model telefon alacaksın. S2 veya HTC nin telefonlarından alırsan 700-1000 arası alırsın telefona 1500 tl vermek saçmalık kesinlikle.
    Sakın İphone alıcağım deme :)
  • 700 kredi kartı 800 peşin yapabilrsin ayrıca 3.000 tl lik kredi kartından 1.500 tl lik bir şey alıp 3 taksite böldürebilirsin
  • ıphone 4s al sakın baska birşey almaz diğer telefonlar 5 para etmez o fıyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

quote:

quote:

1500 TL limitli kart ile 1000 TL'lik bir işlem yaparsanız kullanılabilir limit 500 TL'ye düşer.

Bana öğrenci kartı satmaya çalışanlardan alayım bir tane bari 500 TL limitli olanlardan bir tane de 1.500'lük alırım. Ne olur ne olmaz gece bi yere çıktığımızda sonra patlamayalım.

• quote:

quote:

10x TL fiyatında bi ürünü 10 taksit ile ayda x TL ödeyerek alacak. bu kişinin kullanılabilir limiti Y olsun, ürünü aldığında taksit ile bile almış olsa yinede limitinden 10x düşer, yani Y-10x olur limiti. ve limit negatif değer alamayacağı için minimum 10x limite sahip olmalı yani kullanılabilir limiti Y>=10x olmalı.

böyle olması bu kişinin ilk ay direk 10x ödemesi gerektiği anlamına gelmiyo, adam gene aydan aya x, x, x,... olarak ödeme yapacak 10 ay boyunca.

bide şöyle bişey var, adam her ay x TL tutarındaki taksitlerini ödedikçe kullanılabilir limiti de o miktarda artar. yani ilk ay x TL ödediğinde kullanılabilir limiti Y-9x olur, ikinci taksiti ödediğinde Y-8x olur. böyle böyle son aya gelindiğinde kullanılabilir limit tekrar Y-0x=Y olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

quote:

10x TL fiyatında bi ürünü 10 taksit ile ayda x TL ödeyerek alacak. bu kişinin kullanılabilir limiti Y olsun, ürünü aldığında taksit ile bile almış olsa yinede limitinden 10x düşer, yani Y-10x olur limiti. ve limit negatif değer alamayacağı için minimum 10x limite sahip olmalı yani kullanılabilir limiti Y>=10x olmalı.

böyle olması bu kişinin ilk ay direk 10x ödemesi gerektiği anlamına gelmiyo, adam gene aydan aya x, x, x,... olarak ödeme yapacak 10 ay boyunca.

bide şöyle bişey var, adam her ay x TL tutarındaki taksitlerini ödedikçe kullanılabilir limiti de o miktarda artar. yani ilk ay x TL ödediğinde kullanılabilir limiti Y-9x olur, ikinci taksiti ödediğinde Y-8x olur. böyle böyle son aya gelindiğinde kullanılabilir limit tekrar Y-0x=Y olur.

Anladım hocam sağ ol baya üniversite hocası gibi anlatmışsın.

• Kaç tane ürün alırsanız alın kullanılabilir limitinizi geçemezsiniz.3000 limit varsa,kart kullanıldıkça eksi yönde düşmeye başlar.Ancak şöyle bir şeyde var.Mesela 3000 limitinizi doldurdunuz ve bir sürü taksidiniz var.Ara ödeme yaparak limitinizi tekrar arttırabilirsiniz.Kartınızdaki taksitlerin bitmesini beklemenize gerek yok.
  • İlgilendiğiniz için sağolun . Alacağım telefon galaxy s3 . Iphone ile karşılaştırmam bile özelliklerini . Benim kredi kartı bulmam lazım yaşım 18den küçük , verirler mi ? Verirlerse 1500 TL limitli verirler mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.