Şimdi Ara

TAKİP CİHAZI???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

durum anlaşıldı üstadım,büyük ihtimalle gsm olacak.anne bu konuda hassas.çok sağol

saygılar................................

saygılar...........................

1-tahtakalede sadece 1 dükkanda iphone airtag buldum.almadım

2-doğu bankta gsm li cihazlar çalışmıyor,boşa para verme dedi.

3-doğubankta,kameralı ses kaydı yapan,gsm siz uydu üzerinden çalışan siyah renkli araç hırsızlığına karşı geliştirilmiş yasal imei li usb diskten biraz daha uzun ve kalın bir cihaz önerdiler,o da çok pahalı onuda alamadım.

saygılar.........................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multisongohan -- 17 Mart 2023; 18:41:25 >

Ahmet Durdilyoutube
    ÜRÜN SATINALMA LİNKİ : https://www.hepsiburada.com/spigen-tagme-tracker-apple-ios-uyumlu-akilli-gps-takip-cihazi-bluetooth-ile-kolay-kurulum-degistirilebilir-pil-black-ahp07580-p-HBCV00009WMMNG 📌 Bilgilendirme Bu içerik herhangi bir marka iş birliği ya da sponsorluk içermemektedir. Sadece yasal zorunluluklar gereği “iş birliği” ve “reklam” olarak işaretlenmiştir. Videoda yer alan ürünleri kendi tercihimle satın aldım, deneyimledim ve memnun kaldığım için paylaşıyorum. 🎁 Eğer siz de bu ürünlere göz atmak ya da satın almak isterseniz, aşağıdaki Hepsiburada bağlantısı üzerinden yapacağınız alışverişlerle bana küçük bir destek sağlamış olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim! 👉 https://app.hb.biz/l00qUee7eU4L 🎥 Kullandığım Ekipmanlar 📷 Kameralar • DJI Osmo Pocket 3 (Creator Combo) • Insta360 x4 (Get-Set Bundle) • iPhone 15 Pro Max (256GB) 💻 Kurgu & Düzenleme • MacBook Pro 14" M3 – 16GB RAM / 512GB SSD • Final Cut Pro X • Adobe Photoshop (Beta) 🎯 Aksesuarlar • Manfrotto MK394-H Tripod • Manfrotto Pixi Evo Mini Tripod 🎬 İçeriği beğendiyseniz, beğen tuşuna basmayı ve yeni videolardan haberdar olmak için abone olmayı unutmayın! Yorumlarda görüşlerinizi duymayı çok isterim. AHP07580 spigen tagme tracker, spigen tag me tracker, spigen tag me bluetooth tracker, spigen tagme bluetooth tracker, spigen tagme trackers, spigen bluetooth tracker ios, spigen tagme find my, spigen tagme apple find my, spigen tagme inceleme, spigen tagme review, airtag alternatif, airtag muadili, iphone takip cihazı, apple find my tracker, bluetooth tracker iphone, ios uyumlu takip cihazı, anahtar takip cihazı iphone, valiz takip cihazı apple, eşya bulma cihazı ios, spigen akıllı takip cihazı
    https://www.youtube.com/watch?v=oIJ1IE_nMSo&feature=youtu.be
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.