Şimdi Ara

Takıntılıysanız Mezuna Kalmayın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
4
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünden beri forumda görüyorum "dandik üniversiteler kazanmışlar hava atıyorlar" özetinde konular türüyor. Arkadaşlar bunları daha 2.günde kaldıramıyorsanız mezuna falan kalmayın. Sene sonunda psikolojinizi bozulmuş bulursunuz. Ciddiyim. Ek yerleştirmelerde şansınızı deneyin.

Daha bu ne ki;
    Millet üniversite fotoğraflarını paylaşırken sen evde bakıcaksın sadece,
    Bütün arkadaşlarınız yoğunlaşacak, sizin dersten başka işiniz olmadığından görüşelim falan dediğinizde devamlı bir meşguliyetleri olacak, ayda 1 görüşürsünüz.
    Komşular anana babana "Ne oldu sizin çocuk kazanamadı mı?" diye soracak imalı imalı
    Size arkadaşlarınız soracak, akrabalar soracak "Ne oldu senin üniversite?" diye.
    Dersaneye gitme planınız da yoksa hiç bir işiniz olmayacak dersten başka. Ama bu oturup sabahtan akşama kadar ders çalışacağınız anlamına gelmiyor malesef, hemen sevinmeyin yani "ee ne güzel işte" diye. Hele çalışma alışkanlığı olmayan biri için çok daha zor bir şey. Sıkılacaksın.
    İkinci senenin verdiği bıkkınlık ocak gibi ortaya çıkmaya başlayacak. Bıkmaya başlayacaksınız.
    YGS'den sonra ise Allah sabır versin. O dönem en zor dönem sanırım.
    Daha da bir sürü şey var uzar gider bu liste...

Seneye istediğiniz okulu kazandınız diyelim, 10 sene sonra iş yerinde sizden belki de çok aşağıda olan üniversitelerde okumuş insanlar, sizden başarısız olan kişiler sizden önce terfi alacaklar. Daha neler var hayatta, torpil ne demek onu tadacaksınız, hak ettiğiniz halde seçilmemeyi..

Bırakın sevinen istediği şeye sevinsin. Size ne?
    Belki senin kıytırık dediğin okul karşındakinin hedefidir. Aynı şekilde senin hedefin de başkası için gülünçtür. Kulak tıkamayı öğrenmelisiniz. Daha yeni başlıyorsunuz.

Allah kolaylık versin. Psikolojik olarak gerçekten zor iş.

• Helal la imzami atarim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogru tespitler
  • O komşu,akraba olayı şu dönemde olur 1 ay sonra millet unutur gider.Arkadaşları falan unutmak lazım daha da görüşmezsiniz olur biter.Belki de hayatınızda bir daha hiç görmeyeceksiniz.Mezun olarak hazırlandığınız için boş vaktiniz çok konsermiş,cafeymiş,sinemaymış hepsine vaktiniz var.O bıkkınlık olayı YGS'den sonra olur o arada salmamak lazım.Hayatımın en rahat dönemlerinden birini yaşadım bu sene.Mezun olarak hazırlandım.
  • Mr.Mysterious M kullanıcısına yanıt
    Peki hocam geçen sene kaç k yaptınız bu sene kaç k yaptınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum , herkes ilk girişinde kazanmıyor sonuçta bu sınavı. Bir yıl için geleceğimizi heba etmenin bi anlamı yok , insanların dediklerini kafasına takan bi insan iyi bir üniversite okuyabilecek kapasitede olup da okumamasını daha çok takmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01anavarza

Peki hocam geçen sene kaç k yaptınız bu sene kaç k yaptınız?

Geçen sene ygs 68k lys 51k,bu sene ygs 9k lys'de müthiş sıçışımla 15k'ya geriledim.Okul puanı da sağolsun 3 bin kişi de o vurdu 18k oldum .Matematikten 11 boşum vardı .Halbuki hiçbir sınavda yetiştirememe durumum olmazdı la.Normalde soğukkanlı bir insanım fakat olmadık yerde soğukkanlı davranamadım 1 soru için 5 dk harcadım.Sonuç hüsran .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK'da kalmayın.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

O komşu,akraba olayı şu dönemde olur 1 ay sonra millet unutur gider.Arkadaşları falan unutmak lazım daha da görüşmezsiniz olur biter.Belki de hayatınızda bir daha hiç görmeyeceksiniz.Mezun olarak hazırlandığınız için boş vaktiniz çok konsermiş,cafeymiş,sinemaymış hepsine vaktiniz var.O bıkkınlık olayı YGS'den sonra olur o arada salmamak lazım.Hayatımın en rahat dönemlerinden birini yaşadım bu sene.Mezun olarak hazırlandım.

Alinti yapiyorum cunku butun soylediklerine katiliyorum.
    50 kdan 16 k ya gelip kocaeli dis e girmis bir mezun olarak
    mezunken daha rahattim

Yine mi mezun hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 01anavarza

Yine mi mezun hocam :)

Yok la.Ben kendime her zaman 2.şans veririm de 3. bir şans vermem.
  • adam zaten size yazmamış neden büyüttünüz ki?

bence başlık sahibinin yazısındaki insan nereye gitse pişman olur.
    Üçüncü şansı haketmişsiniz ama :)Peki diş mi geldi :)

• Mezuna kaldım bu sene.Ygsye kadar herşey çok güzeldi ama ygsden o lysye kadarki dönem çok zorlu geçti allah sabır versin diyorum yeni mezunlara
  • Bende takıntılı ve çok heyecanlıyım mezuna kaldığıma pişman oldum.Ama kısmet böyleymiş.MF'den hazırlanmama rağmen TMden tercih yapıp bu sene SDÜ hukuk kazandım.Halbuki hedefim tıptı yani aralarında uçurum fark olan bölümler ikisi.
    Tabi mezuna kalıpta çok iyi yerlere gelenlerde var.Onlarıda göz ardı etmemek gerek.Ama arkadaşın dediği gibi takıntılı ve heyecanlı değilseniz.
    okul puanon kaçtı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.