yine başladınız.... mike açtım dediyse açmıştır [evlol]
gargoyle, çok iyi yaa :)
yolda yürken ayakloarını yere sürtenler
ya o sigarayı yani çarşıda ya da kalabalık olan biryerde ellerini kollarını salayarak yürümüyorlar mı?üff hele o bana bir değse de alsam ifadelerini.kendime ait ise bir borsa takıntım var ki herkesten üstün.hadi memsam kim tutar seni. hey bir es esli daha varatanızda.dieselbull ve cozba itafen.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by dieselbull</i> <br />dieselpower cozb da es es li ;) üç es es li ardarda heyoda amannn.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> [^][arindr][frndsp]
Hoşşşş geldiniz sigaraya taktınızmı köşesine..ne bu yaw..?
Nedir bu insanlardan çektiğim, Beni ellerinin arasına aldılar, Parmaklarıyla sıkıştırdılar, Dudaklarının araına alıp, ıslattılar,emdiler beni, Beni kullanıp attılar, Ayakkaplarının altına alıp, ezdiler beni, Ne istiyorlardı benim gibi, Zavallı bir sigaradan.
İnsanların kendi çıkarları için, başkalarına, yanlışları, doğruymuş gibi gösterip, onları sömürmesine ...Takıntılıyım arkadaşım..!!
mesela saçlarımla çok oynarım. bir de göbek takıntım var o yüzden pek göbek yapmam, spor yaparım...
kafası çalışmayana dediğimi anlayamayana asla tahammül edemiyorum.
yatarken ellerimi koyacak yer olması lazım yastık hatun vb degilse çok canım sıkılıyor ayrıca moralimde bozulur uyuyamam.
Ayağı ile oynayanlar beni sinir eder.
kendını uyanık sananlara ve cakal gecınenlere uyuz olurum.Cok pıs laf sokarım cok hazır cevap bırıyım trıplerınde gezenlere dalasım gelır. Cok fazla makyaj yapan kızlara bagrı acık gezen erkeklere,araba kulanırken yan oturup tek el kulananlara falan kılımdır baya. Takıntı deıl bunlar uyuz olduklarımı yazdım. Bagdas kurarak oturma hastalıgım vardır toplum ıcınde olmasa evde oturuken bılgıysar basında veya salonda duz sekılde oturmam hayatta o yuzden yıllardır bılgısayar sandelyesı almıyorum ufak bır koltukta otururum .