Şimdi Ara

Takımlar arası en güzel araç yarışması...Sn Adminler kararınız nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tekrar söylüyorum;kesinlikle yapılabilir.bazı tartışmayı fikir beyan etmeyi bilmeyen insanlar ortamı gerer korkusu ile bu hoş atraksiyonu yapmamak forum için bnce yanlış olur.yazdığım yazıyı bida koyuyorum
    ya şimdi sorun çıkartan kişiler varsa ceza alır bunu sizlerde görürsünüz ancak böyle gerginlik yaratacak kişiler olabilir diyerek hoş bi etkinliği başlatmamak burada güzelce tartışan paylaşım içinde bulunan bu siteden zevk alan kişilere haksızlık olur bnce.olursa cezasını alır sonuçta.haksız mıyım?yapılacak olan anket şöyle olmalı;
    her takım kendi arasında üyelerinin araçlarınından birisini seçer ve seçilen araçlar fotoları ile bi topicle sergilenir anket le tabi grande takımı xin puntosu,focus takımı ynin ghia sı gibi.... sonra belli bir süre için anket sürdürülür ve sonuç paylaşılır.anketin sorusu da hangisini beğendiniz? olur.yazan kişilere da bi uyarı yapılır.amacımız fanatiklik değil hoş vakit geçirip etkinlikler yaratmaktır bu sebeple oyunuzu verip kendi görüşünüzü saygı çerçevesinde yazınız gibi..ANKET BNCE GÖRÜNÜM AÇISINDAN OLMALI.BU ÖNEMLİ Bİ ETKEN.ÇÜNKÜ FARKLI SINIF.MOTOR.GÜÇ VS..ARAÇLAR OLACAK GÖRÜNÜM TÜM ÖZELLİKLER ARASINDA EN SOMUT VE AÇIK(GÜZEL.KÖTÜ,SÜPER VS..) CVPLAR SUNAR BİZE.HEM DE ADİL OLUR. (yardımcı olabilirm)

• Bence gayet güzel olur. Hemde birbirimizin araçlarını tanırız. Yarın birgün yolda görürsek korna felan çalarız
  • arkadaşlar özel işlerden dolayı serkesle konuşamadım.o da çok yoğun..ama konuşunca durumu bildireceğiz.

huzursuzluk çıkmaması için gereken önlemler alınmadan bu işe girme taraftarı değilim,eminim serkes de öyledir..

konuşalım onunla sonra ayarlamaya çalışırız.

en erken sıradaki anket değil bir sonraki anket olabilir.

o esnada araçları belirlersiniz uyarılar yapılır vs vs..
  • quote:

Orjinalden alıntı: atomik07

quote:

Orjinalden alıntı: emre.

baştan markalar arası yarışma demek rekabete sürükler.

ve kimin çok üyesi varsa o daha çok şanslı..

biz her hafta bir anket yapmayı düşünüyoruz.belki bir ankette sizden gelecek otomobil model önerilerini ankete taşıyarak "üyelerin otomobil tercihi" gibi başkasını rencide veya rekabete sürüklemeyecek bir anket açılabilir..

ama o zaman da sizin bu zevkiniz kalmaz.biliyorum böyle birşey olsa güzel olur ama benim dediğim gibi yaparsak o tadı kalmaz.

zaten belki diyorum tek başıma karar vermem yanlış olur.serkesle gökhanla falan da görüşmem gerek.

burada gerginliğe dair herşey engellenmeye çalışılacak.ya gerginlik olmazsa diye riske atmak bence doğru olmaz.

valla bunu markalar arası bir rekabet yapmamak gerekir.sonuçta burada aracın güzelliği modifiyesi vs. yarışacak. ben bir hondacı olarak hoş gözüken hangi araç olursa olursun oyumu veririm. ARABANIN HAKKINI VERMEK LAZIMM

Aynen katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: shoparr_

tekrar söylüyorum;kesinlikle yapılabilir.bazı tartışmayı fikir beyan etmeyi bilmeyen insanlar ortamı gerer korkusu ile bu hoş atraksiyonu yapmamak forum için bnce yanlış olur.yazdığım yazıyı bida koyuyorum
    ya şimdi sorun çıkartan kişiler varsa ceza alır bunu sizlerde görürsünüz ancak böyle gerginlik yaratacak kişiler olabilir diyerek hoş bi etkinliği başlatmamak burada güzelce tartışan paylaşım içinde bulunan bu siteden zevk alan kişilere haksızlık olur bnce.olursa cezasını alır sonuçta.haksız mıyım?yapılacak olan anket şöyle olmalı;
    her takım kendi arasında üyelerinin araçlarınından birisini seçer ve seçilen araçlar fotoları ile bi topicle sergilenir anket le tabi grande takımı xin puntosu ,focus takımı ynin ghia sı gibi.... sonra belli bir süre için anket sürdürülür ve sonuç paylaşılır.anketin sorusu da hangisini beğendiniz? olur.yazan kişilere da bi uyarı yapılır.amacımız fanatiklik değil hoş vakit geçirip etkinlikler yaratmaktır bu sebeple oyunuzu verip kendi görüşünüzü saygı çerçevesinde yazınız gibi..ANKET BNCE GÖRÜNÜM AÇISINDAN OLMALI.BU ÖNEMLİ Bİ ETKEN.ÇÜNKÜ FARKLI SINIF.MOTOR.GÜÇ VS..ARAÇLAR OLACAK GÖRÜNÜM TÜM ÖZELLİKLER ARASINDA EN SOMUT VE AÇIK(GÜZEL.KÖTÜ,SÜPER VS..) CVPLAR SUNAR BİZE.HEM DE ADİL OLUR. (yardımcı olabilirm)

grande takımının puntodan baska aracı var mı

grande ancak fiat takımında focus da olmayan ford takımında yer alır...
    yanlıs mıyım

• bencede sınıf ve çeşitli kategoriler olsun .
  • yanlış olmaman ne sana ne bana bişi kazandırmaz ben ne diyorum sen ne diosun hocam grande punto katılsın diyen olmadı o bir örnekti.ayrıca takımlar arası denilmiş daha 2 gün önceye kadar fiat takmı bile yoktu.grande fiat aracı olduğu için tabili fiat ın adaylarından olucakkasmaya gerek yok bea.grandeye laf atacak yer bi bura kalmıştı.bn yazılarımda bu yarışın yapılması gerektiğini söylerken siz hala grande takımı ile ilgili laf sokmakla meşgulsünüz.neyse kafanıza göre takılın
  • emre endiselerinde haksız degil sanırım.

refleks tepkiler kontrol edilemez ne de olsa...
  • senn gibi tahrikler kontrol edilirse herşey olur.merak etme popilist davranmayı bırakın.dediğin laf mı senn.verdiğim örnek yahu biraz mantıkla laf at atacaksan neymiş grande fiat arabasıymış yapma ya.siz laf ederken karşı tarafı aptal yerine koyarsanız tepki gelir kardeşim.laf sokuosun sona da emre haklı diosun.tahriğe bak.bitane tartışmam olmadı düzeysiz sen hala devam et bu tavırlara.kimse tartışmaz eğer böle tavırlar olmasa.ben bunu beğendim der geçersin bukadar basit.basit olan bişi daha var senn grande takımının puntodan başka aracımı var diyişin.verilen örneği bile fanatizm ve nedense kurulan bugüzel takım ve paylaşıma olan negatif düşünce ile farklı algılıyarak bana laf atman.işte basit olan bu
  • Forum demek tartışma demektir. Ben insanların tartışmalarından zarar geleceğini düşünemiyorum. Yapılacak yarışma modifiye edilmiş makyajlı araçlar arasında olacaktır ki, ben kategorilere dahi ayrılmasının gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca niçin takımlar halinde yarışılacak ki? Bence takımlar değil de bireyler yarışmalı. Sedicivalvole'nin tiposunu da görmeliyiz güzel hazırlanmış bir grande puntoyu da. Eğer takımlar halinde yaışırsak asıl o gün ayrışmayı körüklemiş oluruz.

Düzeysizlik is bireylerin sorunudur. Düzeysiz tartışmacıların varlığından korkuyorsak tüm forumu kapatalım daha iyi..böylece düzeysizliği kökünden çözeriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makif13 -- 31 Mayıs 2006; 0:39:31 >
  • katılıyorum.takımlar olması da gerekmez.açarız bi topic en güzel araç diye bir anket yapıcaz katılmak isteyen arkaşlar farklı açılardan çekilmiş fotolar ile aday olsunlar son gün şu deriz.adaylar gelir sonra da anket açarız oylarız bukadar..takım olması şart değil tabi ki.baksanıza takım deyince bile millet tahriğe iğnelemeye başlıo.verdiğimiz örneğe kadar inmiş valla yazık.neyse bu önerim değerlendirilirse seviniri.kolaylıklar
  • 1- Yazdıklarını ve yazdıklarımı daha dikkatli oku bence. Focus takımının ghiası, grande takımının puntosu ne demek? Yazdığına değer verip okumuşuz ve dil sürçmesi denebilecek birşeye şaka yollu gönderme yapmışız.
    2- Araban hayırlı olsun ama sorun arabana pozitif yazılmayan herşeyi iğneleme ve tahrik olarak algılamanda.
    3- Bu kadar kolay tahrik olmak dediğim gibi refleks sonucudur. Sinirlenme sakin ol ve arabanın keyfini çıkar.
    4- Yazdığım eski postlara bakarsan pek çok kez puntoyu tavsiye etmişimdir.
    5- Herhangi bir konuda fanatik olmak, profesyonel yardım grektiren bir sorundur.
    6- Son olarak da benden millet diye soz etme...
    7- Sinirlenme sakin ol ve arabanın keyfini çıkar.
    8- Bundan sonraki refleks sonucu yazacağın postlarını bu kadar ciddiye alıp cevap vermem...
  • arkadaşlarım ;

makif13 ün önerisi daha mantıklı ve olayı bireysel oalrak değerlendirmesi ve uygulaması daha kolay,daha doğru olacağı için onun üzerinde çalışmaya karar verdik..

umarım hepimizin menfaatine olur..

gelişmelerle ilgili bilgilendirme yapılacaktır.

başka öneriler varsa ,onları da değerlendiririz.

teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crein

1- Yazdıklarını ve yazdıklarımı daha dikkatli oku bence. Focus takımının ghiası, grande takımının puntosu ne demek? Yazdığına değer verip okumuşuz ve dil sürçmesi denebilecek birşeye şaka yollu gönderme yapmışız.
    2- Araban hayırlı olsun ama sorun arabana pozitif yazılmayan herşeyi iğneleme ve tahrik olarak algılamanda.
    3- Bu kadar kolay tahrik olmak dediğim gibi refleks sonucudur. Sinirlenme sakin ol ve arabanın keyfini çıkar.
    4- Yazdığım eski postlara bakarsan pek çok kez puntoyu tavsiye etmişimdir.
    5- Herhangi bir konuda fanatik olmak, profesyonel yardım grektiren bir sorundur.
    6- Son olarak da benden millet diye soz etme...
    7- Sinirlenme sakin ol ve arabanın keyfini çıkar.
    8- Bundan sonraki refleks sonucu yazacağın postlarını bu kadar ciddiye alıp cevap vermem...

sana bu topicle cvp vermek istemiyorum hem topiğin bu anlamsız tartışmanın yeri olmadığı için hemde insanların canını sıkmamak için pm attım okursun ve daha fazla uğraştırmazsın kendinle umarım

ekleme:benm canımı sıkan punto ile ilgili laf etmen değil ki zaten araca bişi dememişsin bnm bu etkinlikle ilgili yazdığım düzgün bi yazıdaki örneklerle dalga geçerken laf sokman.ayrıca şu 8 tane saçma cümle de de yine bel altı oynayıp laf sokmuşsun daha fazla sinirlendirme konuşma bnle ceza almak istemiyorum senn gibiler yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoparr_ -- 31 Mayıs 2006; 1:29:17 >

• Elbette takımlar arası olacak diye bir kaide yok zaten öyle bi ısrarım da yok.Amacım sadece bir etkinlik ve hoş muhabbet olsun.Birbirimizi tanıyalım,kaynaşalım.
    Sizlerin de dediği gibi bireysel olur,katagori olur vs.fark etmez
    Ayrıntılar bu işe karar verdikten sonra oluşturulabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: safari55

Elbette takımlar arası olacak diye bir kaide yok zaten öyle bi ısrarım da yok.Amacım sadece bir etkinlik ve hoş muhabbet olsun.Birbirimizi tanıyalım,kaynaşalım.
    Sizlerin de dediği gibi bireysel olur,katagori olur vs.fark etmez
    Ayrıntılar bu işe karar verdikten sonra oluşturulabilir.

bende safari arkadaşımıza katılıyorum herkesin burda aynıu çatı altında toplanması ve güzel fikir alış verişi olması on numara belliki araba tutkunları buna önem veriyo bu çok hoş bende opel hayranıyım .....opel kullanmak bir ayrıcalıktır ...bertone
  • millet peki aileden(akraba vs...) bir başkasının otosunun fotosunu soksam yarışmaya
    fuara gidenler görmüştür yeşil honda civic
    komşumuz olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.