Şimdi Ara

Takıma girmeye çalışıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncekikle geçmiş kandiliniz kutlu olsun .

Arkadaşlar bugün takımda ilk deneme antremanına çıktım . Koç bu denemenin 15 temmuza kadar süreceğini bu tarihten sonra ise takıma girip girmeyeceğime karar vericek . Dediğim gibi bugün işk antremanıma çıktım , normalde oynamıyacağım kadar kötü oynadım hiç bi istediğimi yansıtamadım oyuna ve açıkçası moralimde baya bozuldu . Tabi daha 7-8 antreman daha var ama bu gidişle koç beni öldürebilir. Tecrübeli arkadaşlardan bi tavsiye alabilirmiyim ne yapmalıyım nasıl istediğimi oyuna yansıtabilirim ?
    Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rahat ol, basit oynamaya çalış. Hangi pozisyonda oynuyorsun bilmiyorum ama normalde yapamadığın şeyleri yapmak için zorlama kendini. Ben 99 da Troy Pilsen'de ilk antremana çıktığımda o kadar kasmıştım ki kendimi hayatımın en berbat maçını çıkarmıştım. Sonra Allah yürü ya kulum dedi guardlardan birinin lifi koptu da koç bi şans daha vermişti.

Basit paslar, girmese bile doğru şutlar kullandınmı sıfır sayı atsan bile koçların gözüne girersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Rahat ol, basit oynamaya çalış. Hangi pozisyonda oynuyorsun bilmiyorum ama normalde yapamadığın şeyleri yapmak için zorlama kendini. Ben 99 da Troy Pilsen'de ilk antremana çıktığımda o kadar kasmıştım ki kendimi hayatımın en berbat maçını çıkarmıştım. Sonra Allah yürü ya kulum dedi guardlardan birinin lifi koptu da koç bi şans daha vermişti.

Basit paslar, girmese bile doğru şutlar kullandınmı sıfır sayı atsan bile koçların gözüne girersin.

Boyum 1.78 aslında takımın guardu pek sakatlanacakmış gibi durmuyo onu bi söliyim :D bende şutuma güvenirim crossover felan iyi adamı rahatça geçerim ama gel görki antremanda topu tutmakta bile zorlandım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.