Şimdi Ara

Takım elbise almak için uygun marka ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 ağustosta ablamın düğünü var . Yelek , pantolon , gömlek ve bunlara uyacak bir ayakkabı alacağım . Fiyatları uygun olan aynı zamanda da kaliteden de fazla ödün vermeyen bir marka arıyorum . Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .

• fabrika. tam bir f/p markası
  • Outlet varsa etrafınızda bi bakın derim, her markanın uyguna gömlekleri takım elbiseleri oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yYeniçerii

15 ağustosta ablamın düğünü var . Yelek , pantolon , gömlek ve bunlara uyacak bir ayakkabı alacağım . Fiyatları uygun olan aynı zamanda da kaliteden de fazla ödün vermeyen bir marka arıyorum . Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .

Altınyıldız classics f/p ürünüdür. Tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. JOKER

quote:

15 ağustosta ablamın düğünü var . Yelek , pantolon , gömlek ve bunlara uyacak bir ayakkabı alacağım . Fiyatları uygun olan aynı zamanda da kaliteden de fazla ödün vermeyen bir marka arıyorum . Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .

Altınyıldız classics f/p ürünüdür. Tavsiyemdir.

naylon hepsi be

• artun56 A kullanıcısına yanıt
    evet fabrika iyidir. kığılı da bu ara slim kesimlere başladı fiyatlar uygun olursa beğenebileceğin bişey çıkabilir kığılı kalite olarak iyi ama kesimleri hiç hosuma gitmiyor. sarar olabilir sadece 1 dügünde giymek için fazla pahalı. damat a bakabilirsin güzel kesimleri ve çeşidi bol
  • arkadaşım bütçen ne kadar ona göre yazalım,geçen sene fabrikaya gitmiştim adam sadece cekete 200 dedi koşarak çıktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yelek almani tavsiye etmem ablan evleniyor sonuçta bi smokin al kendine
    Damat yada altinyildiza bakabilirsin

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    400 hocam
  • quote:

400 hocam

altınyıldız,damat paklar seni altınyıldızda 200 liraya kapatırsın sanırım kalan parayla da ayakkabı,kol saati alınır fazla para vermeye gerek yok muhtemelen düğünde giyip dolaba koyacaksın
  • Jakamen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbuldaysan Moda Dı Centone'ye bak. 260 liraya ceket,gömlek,pantolon,kemer veriyor. Altınyıldız falan sitesinde iyi mağazada fiyatlar 2 katı. İnternetten de alınmaz bedeni tutmaz falan uğraşırsın.
  • Piserro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

quote:

400 hocam

altınyıldız,damat paklar seni altınyıldızda 200 liraya kapatırsın sanırım kalan parayla da ayakkabı,kol saati alınır fazla para vermeye gerek yok muhtemelen düğünde giyip dolaba koyacaksın

Altınyıldız da 2 ay önce ceket sordum en ucuz ceket ve pantolon 350 liradan başlıyordu.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Sitesinden de baktım , fiyatlar uygun
  • quote:

Sitesinden de baktım , fiyatlar uygun

Sitesiyle mağaza fiyatları aynı değil. Fiyatlar dediğim şekilde. Ayrıca takım elbise yazıyor orda diye herşey var sanmayın sadece ceket ve pantolon var.

Bedenini biliyorsan sitesinden al ama büyük ihtimal bilmiyorsun sonra üzerinde emanet gibi durmasın.
  • Waikiki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.