Şimdi Ara

Takaslık ZTE Grand X | Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alalı 5-6 ay olan ve aldığım zamanlar sıfırı 900 TL olan (ben indirimle 450-500 civarında almıştım, şu anki fiyatı biraz daha ucuz) ZTE Grand X adlı telefonumu değişiklik amacıyla takas etmek istiyorum.

Telefon özellikleri günümüz telefonları kalitesindedir, ekranı da 4"3 olarak iyidir. Özelliklere buradan bakabilirsiniz.

Telefonda çizik, kir, donanımsal/yazılımsal olarak hiçbir bozukluk yoktur, alındığından beri özel kesim jelatin ile kullanılmaktadır. Donanımsal ve yazılımsal olarak sıkıntısı yoktur, içindeki ekran kartı ve ram de günümüz oyunları için yeterli seviyededir. Garantisi de hala devam etmektedir. Kutusunun içinde eksik parça yoktur, her şeyi tamdır.

iPhone 4S teklifi almıştım fakat mümkün olduğunda iOS seçmemeye çalışıyorum. Marka model farketmez, bu özellikler yakınlığında alt-üst model telefonlarınız var ise mesaj atabilirsiniz. Dediğim gibi telefondan son derece memnunum fakat sık telefon değiştiren birisi olarak hem başka arkadaşlara hem de kendime farklı bir model için değişiklik olsun istedim. Teklifler geldiği durumda telefon hakkında daha fazla bilgi verip fotoğraflarını çekebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sar değeri bile belli değil sanırım
  • Evet, ben de bulamadım, alırken de bakmamışım açıkcası. Önemi yüksekse uzun bir araştırma yapabilirim yine de, isteğe bağlı olarak.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.