Şimdi Ara

TAKASLIK XFX 8800GT (6850-6870-5850-GTX460)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece başlıkta yazdıgım modeller ile ilgili teklif yapın lütfen başka modellerle ilgilenmiyorum Özel fanlı modeller ile daha çok ilgileniyorum. İzmir içi elden takas ilk tercihimdir.

Ekran kartı 512MB XFX 8800gt Alpha Dog Edition modeldir. Garantisi bitmiştir. Kartı şu an kendim kullanmaktayım hiç bir sorunu yoktur , OC'siz kullanılmıştır. Kutu içerigi tam.(Açılmamış Orjinal Company of Heroes) Stok fanını isterseniz geriye takabilirsiniz vidaları eksiksiz (pek tavsiye edilmez çok sesli ve sıcaklıklar +10-15 derece yükseliyor)
    Aşagıdaki resimde sadece orjinal fanının ve kutu içeriginin bir kısmının fotosu var kart bilgisayarımda takılı oldugu için çıkarıp çekmeye üşendim

Kartın üstünde Zalman VF-900CU model sogutucu takılı durumda , aşagıda aynen resmini görebilirsiniz. Oldukça sessiz bir fan. Çok sıcak havalarda bile boşta 45 oyunlarda en fazla 70 derece gördü.

Kartı incelemek isterseniz buyrun. Gayet detaylı güzel bir inceleme.
    http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=14&t=155933

100TL..
    Teklifleri bekliyorum
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Kendisi çok yakın arkadaşımdır, referansı yok diye içinizde şüphe olmasın; ben referansıyım. İnceleme linkinde zaten bizzat kendi yaptığım incelememdir bu kart ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    POWERCOLOR HD 6850 SATILDI
    11 yıl önce açıldı
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.