Şimdi Ara

TAKASLIK TERTEMIZ LG TURKIYE GARANTILI 32GB G2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 nisanina kadar LG Turkiye garantili 32gb LG G2 cihazimi takaslamak/satmak istiyorum. Satis nedenim sadece model degistirmektir. Cihaz kozmetik olarak cok temiz durumdadir. Alindigi gunden beri ekran koruyucu ve kilif ile kullanilmistir.hatta arkasindaki lg yazisi da durmaktadir.Herhangi bir sari leke veya olu piksel sorunu bulunmamaktadir.Kutusu faturasi sarj aleti eksiksizdir.kulakligi 1, 2 kere kullanilmistir saglamdir.Fotograflar 1 2 gune eklenecektir.

Oncelikle takas olarak dusundugum cihazlar sadece Sony Eurasia garantili olan Sony Xperia Z2, Z3 Compact,LG Turkiye garantili G3.

Takasin alti ustu konusulur,takas/satis istanbul besiktas civari elden yapilacaktir.

Not:Lutfen kozmetik olarak ve diger hususlarda muadil cihazlari oneriniz.Paralel ithalat cihaz teklifleri dikkate alinmayacaktir.

Oncelikli olarak takas tekliflerinizi bekliyorum

Not:Fotoğrafları ekledim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     TAKASLIK TERTEMIZ LG TURKIYE GARANTILI 32GB G2 TAKASLIK TERTEMIZ LG TURKIYE GARANTILI 32GB G2 TAKASLIK TERTEMIZ LG TURKIYE GARANTILI 32GB G2 TAKASLIK TERTEMIZ LG TURKIYE GARANTILI 32GB G2 TAKASLIK TERTEMIZ LG TURKIYE GARANTILI 32GB G2 TAKASLIK TERTEMIZ LG TURKIYE GARANTILI 32GB G2 TAKASLIK TERTEMIZ LG TURKIYE GARANTILI 32GB G2 TAKASLIK TERTEMIZ LG TURKIYE GARANTILI 32GB G2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stimpy -- 18 Temmuz 2015; 23:39:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blgcburak

Fiyat ?

cevap verildi.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 11 64GB TERTEMIZ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.