Şimdi Ara

Palit rtx4080 Gamerock OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Takaslık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Palit rtx4080 Gamerock OC

Selamlar,

Ekran kartı hb'den alınmış olup hiçbir sıkıntısı yoktur, mart ayında alınmıştır. Ufak bir cw mevcuttur. Kutu, fatura tam.

Slient bios ile superposition benchmark gerçekleştirdim, fanları %100 yaparak. (Pek anlamıyorum benchmark sistemlerinden) Sonuç bu şekildedir:

Palit rtx4080 Gamerock OC

Takas laptop veya telefon ile olabilir.

Eskişehir içi elden görebilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 26500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Mart 2025 Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat takip

Maalesef ilandan kaldıracağım gibi duruyor kur durumu yüzünden.

Kaldırın ve kullanın hocam bu fiyattan satılmadıysa kur artışı yüzünden arttırdığınızda hiç satılmayacak bu kartların kitlesi bellidir 1000 kişiden 1 kişi bakar bu bütçedeki kartlara insanlar 15 000 Tl bandına kampanyalı komple sistem kovalıyorlar o yüzden bir karta 30.000 değil 26.500 verecek kişi tek seferde bulmak zor.

Satılmaz mı elbette satılır bu hayatta herşey satılır.

Bu arada yanlış anlaşılmasın amacım ilanınızı baltalamak, kötülemek değil sadece hem kitlesi az olan bir parça hem insanlar doviz artışlarından dolayı ne yapacağını parasını nereye yatırıp neye harcıyacağını şuan için bilemiyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.