Şimdi Ara

TAKASLIK SATILIK..BU FİYATA BU ÜRÜN...ARCHOS 705 7'80GB TEMİZ 150TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bedava Bedava Bedava................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HER TÜRLÜ ELEKTRONİK (PSP+CEP TEL+DİGİTAL KAMERA+IPOD+UMPC)

TAKAS ÖNERİLERİNİZİ YAZINIZ AMA ÖNCELİK NAKİTTE!!!

Merhaba arkadaşlar. Ürün lafta değil gerçekten temizdir...Bu tür cihazlarda ekran büyüklüğü önemlidir. Ve pmp sektöründeki en büyük ekranlı alettir. Dokunmatik ekrandır..Fiyat sizi şaşırtmasın ben alacağıma karşılık aldım ama çabuk satılması için cihazın piyasa fiyatının yarısı kadar bir fiyata veriyorum (sakın daha fazla pazarlık payı var sanmayın piyasasını biliyorum)Zaten google a archos705 fiyat yazarak bakabilirsiniz 500 liranın üzerinde olduğunuz göreceksiniz. Kullanımdan kaynaklı arka kapakta bir kaç çizik var fakat ekranı temiz durumdadır 80gb modelidir elden çıksın diye bu fiyata ilana koydum ölücülerin mesajları cevaplanmayacaktır. Pazarlık için arayanların mesajları ve telefonları 500 TL den başlayarak açılacaktır.. Ürün temiz durumdadır. tek tük en fazla 2-3 ufak çiziği var.Harika bir alet.Aşağıda özelliklerini sıraladım, navigation bile var.Ekranı çok kaliteli ve parlak.Bir pil alın yada yurtdışından getirtin sonra evladiyelik kullanın... Tek olumsuz kısım: Pili yarım saat kadar ancak gidiyor. Sürekli kullanımdan kaynaklı olarak e-bayda 20$ gibi bir rakama satılıyor. Verilecekler:Orjinal şarj aleti orjinal kılıfı ve usb kablosu ile birlikte verilecektir Tv ve cinema plug-inleri mevcuttur Aşağıdaki kutucukları doldurmaya gerek duymuyorum çünki çok kapsamlı bir cihaz ve gps olarak(navigasyon) araçta kullanmak mümkün 19 euro olan navigazsyon plug-in ni indirdiğiniz takdirde basit gps cihazlarından kat be kat kapsamlı bir cihaza sahip olacaksınız araç dışında da kullanacak olmanız nedeniyle yine aynı şekilde evde fotoğrafları slayt şeklinde gösteren cihazlar gibi de kullanmanız mümkün Ve de son olarak tv ye bağlayıp kayıt yapmanız mümkün bu cihazla. Ama nasıl bağlandığını bilmiyorum... Not: Takas değerlendirilir. Sadece cep telefonu ve elektronik olmak koşulu ile. Öncelikli tercihim UMPC dir. Ürün fiyatı son pazarlıksız 150 TL gibi komik bir rakamadır..7 Büyük inanılmaz kaliteli bir ekranlı cihazdan ve 80 gb harddiskten bahsediyoruz arkadaşlar...Sadece taşınabilir 80 gb harddisk bile 100 150 TL iken 150 tl bu cihaz için bedava... Not.2 Lütfen bilmişlik taslayıp anlamsız yorum yapmayın. Yapıcı eleştri in bilmişlik taslamak out!!!

Lütfen unutmayınıza 150 TL keş verip alacaklar için geçerlidir. Takas fiyatı kesinlikle değişir...

Ürün Özellikleri:

Play all your digital entertainment: movies, TV shows, photos and music
    Record1 and schedule your favorite TV shows with the TV program Guide
    Enjoy the high resolution 7 touch screen (800 x 480)
    Stream and watch videos from your PC or the internet to the device or a TV
    Download movies and music directly on your ARCHOS 705 using the ARCHOS Content Portal
    Surf the Web2 and access Web video sites (eg. Dailymotion® or Youtube®)
    Customize your ARCHOS with great accessories and plug-ins
    View photos and make slide shows with music and transition effects, for viewing on the PMP or on TV
    Listen to all your favorite music in more formats than in any other player
    80GB* or 160GB* model to store up to 200 movies3, 1.6 million photos3 or 95,000 songs3
    Saygılarımla...

Erhan DAVRAN 0549 505 55 57
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.