Şimdi Ara

!!!...TAKASLIK PIRIL PIRIL SAMSUNG E250...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TEL. 1 AYLIK FALAN 0 AYARINDA BİR VEYA 2 TANE KILCAL ÇİZİK HARİCİ EN UFAK Bİ SORUN DAHİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. KUTUSU, TÜM APARATLARI, 512 MB HAFIZA KARTI,FATURASI MEVCUT OLUP AYRICA TELEFON GARANTEXTEN 1 YIL HERŞEYE KARŞI EK OLARAK GARANTİ ALTINA ALINMIŞTIR. RENGİ SİYATIR. TAKASTAKİ FİYATI 250 YTL'DİR. AYNI TEMİZLİKTE VE FATURALI DENGİ CİHAZLARLA BİREBİR TAKAS DÜŞÜNÜYORUM.İLGİLENEN ARKADAŞLARDAN PM BEKLİYORUM...!!!

http://www.teknofiyat.com/?search=SAMSUNG+E250&altlimit=&ustlimit=

NOT: TELEFONUN FİYATINA GARANTEX'TE DAHİLDİR. BU YÜZDEN TELEFONUN FİYATI BENCE GAYET NORMALDİR. AYRICA TELEFON ÇANKAYADA MAĞAZADAN ALINMADIR ÖLE GARANTİSİZ OLANLARDAN DEİLDİR HEM GENPA HEM KVK GARANTİLİ BİLDİİN KADARIYLA. LÜTFEN FİYAT ANALİZİ YAPARKEN BUNLARIDA DÜŞÜNÜNÜZ.

TELEFON SADECE TAKASLIKTIR. SATIN ALMAK İÇİN PM ATMAYINIZ CEVAPLAMAYACAĞIM...!!!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli_ulash -- 1 Eylül 2007; 20:23:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerli_ulash

TEL. 1 AYLIK FALAN 0 AYARINDA BİR VEYA 2 TANE KILCAL ÇİZİK HARİCİ EN UFAK Bİ SORUN DAHİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. KUTUSU, TÜM APARATLARI, 512 MB HAFIZA KARTI,FATURASI MEVCUT OLUP AYRICA TELEFON GARANTEXTEN 1 YIL HERŞEYE KARŞI EK OLARAK GARANTİ ALTINA ALINMIŞTIR. RENGİ SİYATIR. TAKASTAKİ FİYATI 250 YTL'DİR. AYNI TEMİZLİKTE VE FATURALI DENGİ CİHAZLARLA BİREBİR TAKAS DÜŞÜNÜYORUM.İLGİLENEN ARKADAŞLARDAN PM BEKLİYORUM...!!!

http://www.teknofiyat.com/?search=SAMSUNG+E250&altlimit=&ustlimit=

NOT: TELEFONUN FİYATINA GARANTEX'TE DAHİLDİR. BU YÜZDEN TELEFONUN FİYATI BENCE GAYET NORMALDİR. AYRICA TELEFON ÇANKAYADA MAĞAZADAN ALINMADIR ÖLE GARANTİSİZ OLANLARDAN DEİLDİR HEM GENPA HEM KVK GARANTİLİ BİLDİİN KADARIYLA. LÜTFEN FİYAT ANALİZİ YAPARKEN BUNLARIDA DÜŞÜNÜNÜZ.

TELEFON SADECE TAKASLIKTIR. SATIN ALMAK İÇİN PM ATMAYINIZ CEVAPLAMAYACAĞIM...!!!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

HOCAM ZATEN SIFIR FIYATI 259 YTL

http://www.ceppaket.com/vitrin/product_info.php?cPath=1&products_id=36&ref=akakce&v=1.11.5

• arkadaşım ilanı dikkatli oku. telefonun yanında 30 liralık sigorta verioz tel. 220ye gelio. bi daa tam okumadanda yorum yapma. bide altta uyardık haaa. uyarmasak ne olur kimbilir

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı Tertemiz Durumda P1i
    14 yıl önce açıldı
    SATILIK SAMSUNG J5 8GB Temiz
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.