Şimdi Ara

Takaslık Nokia 8800 Classic, Sat/Tak K750i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-nokia-orjinal-nokia-8800-classic-sorunsuz/detay

Cihaz linkteki ilanda belirttiğim gibidir, fiyat konusuna takılmayın üzerine alabileceğim veya kafa kafaya takas tercihimdir üzerine koysam bile çok az bir miktar koyabilirim ona göre teklif verin arkadaşlar veya alttaki K750i'yi üzerine ekleyebilirim duruma göre

Sony Ericsson K750i

Daha önce forumdan almış olduğum bir cihaz, uzun bir süredir kullanıyorum ilk K750i'm gerçekten çok memnunum bataryası orjinal şarjı uzun gidiyor 3-4 gün arası, hızlı, kibar, kamerasına cam driver yükledim çok güzel fotolar çekiyorum yanında MXE-60 orjinal takılabilen Flashı var (geceleri çok iyi oluyor), 1 GB hafıza kartı var, usb kablosu, orjinal sarj makinası var, kendi kutusu var. Telefonun kasayı sıfırlatmıştım yanlız telefonun sürekli elimde olmasından dolayı yıprandı ilk taktırdığım zamanki halinin resimleri var ve bu halinide çekebilirim bunu neden söyledim; isteyene kasayı tekrar sıfırlatıp gönderirim, isteyene bu halde. Pazarlık yoktur kargo alıcıya aittir. Takas Muadili bir cihaz ile olabilir.
    Bu halde 90 TL
    Yeni kasa ile 100 TL

İki cihazı verip çin malı olmayan çift hatlı bir cihazla da takas edebilirim. Herkese hayırlı satışlar...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufcelik -- 4 Haziran 2010; 0:23:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ulan bu cihazı kullanmadan ölecez heralde :)
  • Hangisi hocam 8800 mı?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• he valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.