Şimdi Ara

Takaslık N680SLI DQ6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar satılıktan şimdilik çekip sadece takas tekliflerine açığım.
    Ürünü crossfire x16x16 desteği olan ddr2 bir anakartla takas etmek istiyorum.İlgilenenlerin dikkatine...

Ürün Detayı için
    http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2553

Takaslık N680SLI DQ6

Takaslık N680SLI DQ6

Takaslık N680SLI DQ6

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GORGEOUS -- 16 Ekim 2008; 19:12:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 3 tane slı destekli ekran kartı koysam canvar gibi olur be fakat para yok 8800gts lden 3 tane yetrdi herhalde hayırlı satışlar
  • Teşekkürler ederim.

• pm atılmıyor sana msnini pm olarak atarsan ekleyeyim konuşalım senle
  • özel mesaj yolladım dostum.

• Ürün eppro nickli arkadaşa çarşamba günü için rezerv edilmiştir.

• eppro nickli arkadaşla takasımız gerçekleşmediğinden rezerv kaldırılmıştır ürün tekrar takaslığa açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK GIGABYTE A320M-S2H 300TL
    4 yıl önce açıldı
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    SATILIK GIGABYTE 1080TI
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • P.m niz sorunlu mesaj atıyorsunuz ama size cevap yazamıyoruz.Bu sebeple p.m oalrak atamadığım cevabı bu sayfaya yazıyorum.İstediğiniz an silebilirim.

Sadece bilgilendirme amacı ile yazıyorum,yanlış anlaşılmasın.

Sadece sizinki CF bendeki SLI başkada bir fark yok yazmışsınız çok yanlış bilgilendirmişler sizi.Karşılaştırma tablosunu ekliyorum oradan bakabilirsiniz.
    http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2736,2460

Tabloda görüleceği üzere farklar

X38 DS4 ün artıları.........................................................................................................680 DQ6

1.45 nm CPU takılabilmesi (Güncel ve geriye dönük tüm cpuları destekler)....................Sadece 60 nm CPU lar ve daha öncekiler
    2.FSB olarak 1600 Mhz desteklemesi .........................................................................FSB 1333 Mhz destekler
    3.DDR2 olarak 1200 mhz desteklemesi ......................................................................DDR2 olarak 800 Mhz destekler
    4.PCI 2.0 desteklemesi .............................................................................................PCI 1.0 destekler
    5.PCI 2.0+16x 16x CF yapması .................................................................................
    6.Kuzey köprüsü ısınmaz .........................................................................................Kuzey köprüsü aşırı ısınır ve soğutucusu çok büyüktür.

7.Güncel bir anakarttır,bu anakarttan ileri sadece X48 bulunmaktadır.
    8.E-sata mevcut olup mükkemmel çalışmaktadır.
    9.Raid olarak en sorunsuz seridir.

X38 DS4 eksileri

1.Dual bios .............................................................................................................Quatro biostur.
    2.Kuzey köprü ve mosfetler soğutuculu .....................................................................Kuzey+Güney ve mosfetler soğutuculu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.