Aletin çalişma Yönünden Hiçbir Sorunu Yoktur.. Kardeşime Bu sitedeki bir arkadaştan hediye olarak almıştım. Fakat kendisi kullanamadığı için takas ediyorum. Cihazda Windows Mobile 2005 işletim sistemi yüklüdür.. Vista teması ve ikonları ile güzel bir görünüm kazandırılmıştır.. Msn messenger, Internet explorer gibi uygulamalarla çok işlevsel şekilde gprs üzerinden internete bağlanmayı sağlar. Her türlü mp3,wav divx filmleri dahi izlemenize olanak sağlayan 138 mhz hızında çalışan bir işlemcisi vardır. Yanında vereceğim 1gb hafıza kartı ile yüzlerce mp3 ya da istediğiniz bir filmi yükleyerek yolculuk esnasında izleyebilirsiniz. 65K gerçek renk TFT ekranı ile çok kaliteli bir görüntüye sahiptir.. Uçuş modu ile otobüs ve uçaklarda telefon özelliği kapalı olarak kullanılabilir. YÜKLENEN WINDOWS MOBILE 5.0 TÜM İHTİYAÇLARA CEVAP VERECEK ŞEKİLDE MODİFİYE EDİLMİŞTİR. ÇOK GELİŞMİŞ BİR İNGİLİZCE-TÜRKÇE / TÜRKÇE-İNGİLİZCE SÖZLÜK KALİTELİ BİR SATRANÇ OYUNU DIVX FİLMLERİ DAHİ İZLEYEBİLECEĞİNİZ GELİŞMİŞ BİR MEDYA OYNATICI KALİTELİ BİR MP3 PLAYER VE DAHA BİRÇOK ÖZELLİK EKLENMİŞ DURUMDADIR VE FAZLASI VERECEĞİM CD DE MEVCUTTUR. Türk telekoma kayıtlıdır. Donanımsal olarak hiçbir sorunu yoktur. Üzerinde kullanımdan kaynaklanan birkaç soyulma ve kapağında biraz oynama mevcuttur.ama Hiçbir şekilde çalişmasini Engellememektedir. Yanında bilgisayar bağlantı kablosu ve şarj aleti ile verilecektir. Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim. Ama cihaz gerçekten üstün özelliklere sahip bir cihazdır.. Ankara Içi Elden Teslim Edilecektir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK - TAKASLIK UE40ES6140 SAMSUNG 3D SMART LED TV (2200TL) SATILIK NIKON D7000 + 18-105 VR AF-S LENS İLE SIFIR AYARINDA VE HEDİYELER