Şimdi Ara

TAKASLIK KINGSTON HYPERX 2*2 GB 1066 CL5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 ŞUBAT 2009 sanalmarketim faturalı 1066 mhz ramlerimi 800'lük herhangi bir ramle takaslamak istiyorum. takaslama sebebimi de kısaca şöyle açıklayayım. ramleri aldığımda kullandığım anakart gigabyte p35 ds3l idi ve ramleri 1100 mhz üstü rahatlıkla kullanıyordum. sonra msi p35 neo2 fr anakart alınca ramleri 1000 mhz bile açamaz oldum sebebi de msi da 1066 desteğinin olmamasıydı. kısacası ramlerimin 1066 olması şu an için bana hiç bir artı kazandırmıyor ve bende takaslamak istiyorum. tekliflerinizi lütfen pm'den yapınız gene 2*2 gb faturalı ve garantili olması tercihimdir tek şart 800 mhz olsun.teklif yaparken lütfen üste kaç para istersin diye sormayın vereceğininz parayı direk söyleyin herşey açık ve net......
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM attım.
  • pm
  • pm'ler cevaplandı arkadaşlar öncelikli tercihim 2*2 gb olacak başlıkta belirtmemişim kusuruma bakmayın eğer 2*2 gb bulamazsam diğerlerini düşüneceğim teşekkür ederim....

• Pm attım.
  • cevapladım

• PM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplandı

• Ne oldu durum ? bulabildin mi 2x2GB ? Benim 2x1GB ler duruyor bulamadıysan :P.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aeris

Ne oldu durum ? bulabildin mi 2x2GB ? Benim 2x1GB ler duruyor bulamadıysan :P.

yok hocam bulamadım ve büyük ihtimal vazgeçtim çok zararlı çıkacam bu işten, en iyisi param olduğunda anakartı değiştirmek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.