Şimdi Ara

TAKASLIK: ITX (intel D510MO Çift çekirdek işlemcili anakart) ve 2GB ddr2 ram (İZMİR'DEN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evimde HTPC olarak kullandığım PC yi, masaüstüne çevirmem gerekiyor. Ancak ITX anakartın pci-e slotu olmadığı için değiştirmem gerekiyor.
    Anakart + İşlemci: Intel D510MO (http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-di510mo.html )
    Ram: 2gb ddr2
    Anakart üzerinde çift çekirdekli işlemci mevcut. Yukarıdaki linkten detay özellikleri inlceyebilirsiniz.
    Arkadaşlar htpc yapmak isteyenler için bulunmaz fırsat. Kurduğunuz sistem yaklaşık 30w enerji yüketiyor. Yani bir tasarruflu ampül kadar... Anakart büyüklüğü neredeyse avuç içi kadar (17cm x17cm). Parçaları sadece film vs izlemek için kullandık. Bir çok itx anakart denedim, bunun kadar stabil çalışana rastlamadım. Halen kullanılan bir sistem olduğu için yerine bir pc koymadan elden çıkarmam mümkün değil. Bu nedenle satış ya da tek tek takas düşünmüyorum. Sadece izmir içi takas düşünüyorum.

Takas edeceğim parçalar şöyle;
    Elden geldiği kadar üzerine para vermeyeceğim (ama gerekirse ufak bir fark ödeyebilirim) bir anakart ve işlemci ikilisi istiyorum.
    işlemci: intel e2200 seviyesi yeterli olur.
    Anakart: dvi çıkışlı, ddr3 ramli olması gerekiyor. anakartın dvi çıkışı yoksa basit bir dvi çıkışlı ekran kartıda önerebilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus___ -- 11 Kasım 2012; 15:21:07 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.