Şimdi Ara

TAKASLIK İphone 5s arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir Model #iPhone 5S İlan Türü #Takaslık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Xperia z2 ön camda çizik yoktur temizdir jelatinle kullanılmıştır arka kapak kılıfı çıkarırken tek çizgi olarak çatladı ama ucuz birşey değiştirebilirsiniz[40tl] yanlarında kullanıma bağlı olarak dikkat çekmeyen ufak şeyler mevcut sadece yan tıpalarından bir tanesi sorunlu bazen çıkıyor yerinden onuda 20tl ye satın alıp kendiniz takabilirsiniz çok basit bir şey.

Orjinal şarj aleti var ucu bantlı ama çalışıyor, Orjinal data kablosu, orjinal kulaklığı(''sony mh410c'' sıfırdır hiç kullanmadım) ve ürünün kutusu mevcuttur ve bir tane kılıfı 25 tl değerinde

mevcut . Ürünü yurt dışından(Amerika) yaklaşık

bir yıl önce aldım Kendi pasaportuma imeisi kayıtlıdır bunun dışında telefon ilk gün ki gibi sorunsuz çalışmaktadır şarj durumu da ilk gün ki gibidir yani kusursuzdur bir gün full kullanıma rağmen hala şarjı kalmaktadır

Takas olarak Lg G3 (410K serisi ve sonrası istiyorum)(32 gb) , asus zenfone 2 (32,64gb), iphone 5s veya lg G4 istiyorum lg g4 için üstüne bir miktar para verebilirim.

Fiyat:Yok sadece takaslık

NOT : İzmir ve Adana elden takas olur. Başka iller için kargo ile ilk siz yollarsınız.

NOT 2 : Yurt dışı cihazının avantajı türkiyeye gönderilen telefon serileri genellikle sorunludur ısınma problemi, çabuk şarj bitmesi gibi ama bu cihazda böyle problemler yok.

İLETİŞİM : ÖZEL MESAJ (PM)

TAKASLIK İphone 5s arıyorum TAKASLIK İphone 5s arıyorum TAKASLIK İphone 5s arıyorum

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK---> 2 ADET IPHONE 4S
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.