Şimdi Ara

takaslık iphone 3gs 16gb siyah çok temiz herşeyle takaslı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar iphone 3gs 16gb telefonumu android-symbian telefon ile takas yapmak istiyorum satılık değildir sadece takaslık yurtdışı pasaport kaydı var istediğim telefon özelliği kamerasının en az 5 mp olması gerekir iyi performanslı olması gerekir galax s xperia arc arc-s samsung un galaxy ace gibi telefonları da olur nokia e7 n8 x7 gibi aletlerde olur htc hd2 vs ne bulursanız atın bana mesaj altını üstünü konuşuruz
    edit:ipad ilede olur 1,2,3,4,mini farketmez
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.6.6 -- 25 Kasım 2012; 2:23:13 >

• huawei ideos x5 takas olur mu?Hayırıdır senin telefonda bi problem mi varda her telefonla takas yapıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meself

huawei ideos x5 takas olur mu?Hayırıdır senin telefonda bi problem mi varda her telefonla takas yapıyorsun.
    güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.6.6 -- 25 Kasım 2012; 17:51:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mardinli_messi

huawei ideos x5 takas olur mu?Hayırıdır senin telefonda bi problem mi varda her telefonla takas yapıyorsun.

kardeş arızalı telefonu bana kakalamayamı çalışıyorsunhttp://forum.donanimhaber.com/m_66846586/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68427255

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.6.6 -- 25 Kasım 2012; 17:54:11 >

• Benim öyle bir niyetim olsa zaten direk satılık diye konu başlığı açardım.Telefon şuan garantide.
  • güncellllllll
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.