Bildirim
TAKASLIK i7 3820 - Asrock x79 Extreme 3

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ürünlerinizin garanti kutu fatura v.s durumlarını belirtirseniz takas düşünen kişiler için daha kolay olur -
Doğru söylüyorsunuz, ben de ikinci el olarak aldım, aldığım kişinin söylediğine göre 6 ay civarı kullanılmış ürünler fakat kutu fatura ne yazık ki yok... Dolayısıyla garanti de yok. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eren Erener
Doğru söylüyorsunuz, ben de ikinci el olarak aldım, aldığım kişinin söylediğine göre 6 ay civarı kullanılmış ürünler fakat kutu fatura ne yazık ki yok... Dolayısıyla garanti de yok.
Hocam öyle bir şey yok.. Bende geçen burdan alışveriş yaptığım bir çocuktan bir türlü fatura alamadım ve vatana gittim. ikilemediler bile başkası adına kesilmiş faturayı sadece seri numarasının resmini çektiğim fotoğrafa bakarak verdiler. Haberiniz olsun
Edit : kutu yok demişsiniz seri numarasıda yok yani. Pardon :D..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 17 Aralık 2014; 0:29:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yazık ki... Kutu olsa zaten seri numarasından garanti sorgulaması vs. bir şekilde yapılır fatura olmasa bile sorun olmaz sanıyorum ama ne yazık ki o da yok :D ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X