Şimdi Ara

TAKASLIK i7 3820 - Asrock x79 Extreme 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta yazdığım anakart ve işlemciyi 4690k, 4770k gibi işlemci ve denk anakartla takaslamak istiyorum. Tekliflerinizi özel mesajdan yapabilirsiniz...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ürünlerinizin garanti kutu fatura v.s durumlarını belirtirseniz takas düşünen kişiler için daha kolay olur
  • canbaz_233 kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz, ben de ikinci el olarak aldım, aldığım kişinin söylediğine göre 6 ay civarı kullanılmış ürünler fakat kutu fatura ne yazık ki yok... Dolayısıyla garanti de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Erener

Doğru söylüyorsunuz, ben de ikinci el olarak aldım, aldığım kişinin söylediğine göre 6 ay civarı kullanılmış ürünler fakat kutu fatura ne yazık ki yok... Dolayısıyla garanti de yok.

Hocam öyle bir şey yok.. Bende geçen burdan alışveriş yaptığım bir çocuktan bir türlü fatura alamadım ve vatana gittim. ikilemediler bile başkası adına kesilmiş faturayı sadece seri numarasının resmini çektiğim fotoğrafa bakarak verdiler. Haberiniz olsun

Edit : kutu yok demişsiniz seri numarasıda yok yani. Pardon :D..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 17 Aralık 2014; 0:29:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki... Kutu olsa zaten seri numarasından garanti sorgulaması vs. bir şekilde yapılır fatura olmasa bile sorun olmaz sanıyorum ama ne yazık ki o da yok :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.