Şimdi Ara

[TAKASLIK] i7 2600 & MSI Z77MA-G45

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i7 2600 (K değil) 1. çekirdek 4.3ghz oc ile stabil çalışıyor (diğer çekirdek hızlarını denemedim)deneme amaçlı oc yapılmıstır. kutusu stok fanı yoktur. özel sogutucu ile kullanıyorum 60 derece yükte stabil. stok hızında boşta 20 - 23 derece yükte ise 57 derece stabildir.

[TAKASLIK] i7 2600 & MSI Z77MA-G45

MSI Z77MA-G45 full kutusu var. aparatları tam garantisi mart 2015 de bitiyor.

BU 2 PARÇAYI MSI Z97 GAMING 7 VE Intel Pentium G3258 İLE TAKAS ETMEK İSTİYORUM.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chamonix -- 8 Aralık 2014; 17:17:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• attan eşşeğe binmeye benzeyecek... gayet güzel işlemci 3-5 yıl daha götürür... k olması da önemli değil kendi programı zaten frekans değerlerini sürekli ayarlıyor 4 çekirdeği de 3600 e getiriyor stabil olarak. güzel işlemci...hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msnmaster

attan eşşeğe binmeye benzeyecek... gayet güzel işlemci 3-5 yıl daha götürür... k olması da önemli değil kendi programı zaten frekans değerlerini sürekli ayarlıyor 4 çekirdeği de 3600 e getiriyor stabil olarak. güzel işlemci...hayırlı satışlar.

teşekkür ederim yorumlarınız için evet dedikleriniz doğru 3-5 yıl götürür aslında performansı üst düzey bana göre amd kullanmış biri olarak söylüyorum. ama başka planlarım var hocam :D

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] FX 4100, MSİ 970A-G43
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.