Şimdi Ara

Takaslık Getz Dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kasım ayında aldığım aracımı ailemiz büyüdüğü için sw veya c sınıfı bir arabayla değiştirmek istiyorum,

kia ceed, ceed sw , i30,i30 sw vs tarzı arabalar olabilir.

Aracın 3.sahibiyim Kasım ayında satın aldım daha 1 yıldan fazla muayenesi var

Aracım 120bin kmde, 1.5 88 beygir 2007 model vgt crdi dizel .

yakıtı ortalama 5.5 L/100km

abs,yol bilgisayarı, aynalar elektrikli, tüm camlar otomatik, klima sürücü hy .

kırmızı renktir

lastikler 10bin km civarında

bakımı 1 hafta önce yapıldı yağ , filtreler değişti, balatalar geçtiğimiz kış değişmişti.

aracı alırken ekspertiz yaptırdım kazası yok bir iki ufak el kadar boyaları var çizikler nedeniyle onlarında fotoğrafları vardı aracı aldığım arkadaşta ama yedek anahtar yüzünden tartıştığımızdan alamadım :)
    yedek anahtarı da mevcut .

Ankaradayım

aracı satmayı düşünmüyorum ancak istediğim gibi bir araba bulursam takas yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy -- 16 Nisan 2012; 23:12:02 >

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. M.Kemal ATATÜRK....

• fiyat belirtip bir de resim eklerseniz daha iyi olur

Orijinalden alıntı: arlper

fiyat belirtip bir de resim eklerseniz daha iyi olur

hocam direk satmayı düşünmediğim için fiyat belirtemiyorum, fotoğrafda eklemeye çalışayım arabanında fotoğrafı yok çekerim yarın :)
    Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. M.Kemal ATATÜRK....
  • ankarda olmanız ııyı ancak fuyat lazım bıze

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.