ARKADŞLAR ELİMDE ELİTE MAKİNE VAR BENQ DVD ROMU MEVCUT FW Lİ BENİM İSTEĞİM BUNU HİTACHİ FW Lİ Bİ ROM İLE DEĞİŞTİRMEK BUNU BENİM İÇİN YAPABİLECEK BİRİ VARMI YANİ HİTACHİ YİŞ TAKTIĞIMDA BENİM KONSOLDA ÇALIŞACAKSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
ne sebepten dolayı yapıyorsun bilmiyorum ama kesinlikle yapmamanı tavsiye ederim... yepyeni tertemiz bir dvd-rom u , kullanılmış eski bir dvd-rom ile değiştireceksin... zaten dvd-rom ların ömrü kısa, sen daha da kısa hale getireceksin. daha çabuk sorunlarla karşılaşacaksın... belki de zaten sorunlu bir dvd-rom alacaksın...
bende benq dvd-rom var, gta 4 dahil hiçbir oyunda kaplama sorunu ya da benzer bir sorun yaşamıyorum. gayet de memnunum... kaplama sorunundan şikayetçi isen harddisk almanı öneririm.
başka bir sorunun varsa dvd yazıcını veya kullandığın boş medyayı değiştirmelisin...
bir de dvd-rom un key ini öğrenmeden başkasıyla takaslama... aksi halde yenisini bağlayamazsın çünkü...
oyunu harddiske önyükleme seçeneği bu tür kaplama sorunlarını çözmek için gayet iyi bir yöntem bence