Şimdi Ara

TAKASLIK EVGA DS GTX 580 SUPERCLOCKED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12.06.2011 DE AMERİKADAN GETİRTİLMİŞTİR.
    FULL KUTULUDUR.SORUNSUZDUR.OVERCLOCK YAPILMAMIŞTIR.SIFIR SAYILIR.
    HAZİRAN 2013 E KADAR EVGA ULUSLARARASI GARANTİSİNE SAHİPTİR.EVGA SİTESİNDE KAYITLIDIR.

Core Clock797MHz
    Shader Clock1594MHz
    Stream Processors512 Processor Cores
    MemoryEffective Memory Clock4050MHz
    Memory Size1536MB
    Memory Interface384-bit
    Memory TypeGDDR5
    3D APIDirectXDirectX 11
    OpenGLOpenGL 4.1
    PortsHDMI
    1 x mini HDMI
    DVI2 x DVI

TAKAS EN DÜŞÜK GTX 460 OLMAK ŞARTIYLA NVİDİA EKRAN KARTLARI İLE OLUR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 16 Aralık 2011; 19:00:42 >

• Pm + soru
    Kart "ihs" mi, yoksa "no ihs" model, hangisidir? Sıvı sogutmada kullanmak isteyen talipler için bu fark önemli de, kusuruma bakma. Farkı anlayabilmek için gereken fotoları da pm attım, başlıkta kirlilik yaratmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 16 Aralık 2011; 11:54:32 >
  • Pm
    Üstteki arkadaşın sorduğu soruyu ben de merak ediyorum
    Su soğutma için referans tasarım olması gerekiyor diye biliyorum, bu kart da öyle mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

Pm
    Su soğutma için referans tasarım olması gerekiyor diye biliyorum, bu kart da öyle mi acaba?

Bu kart zaten referans tasarım, daha önce geçici bir süre arkadaşımın kartını kullanmıştım ama şöyle bir fark var. Serinin bazı üretimlerinde gpu üzerinde ihs (Integrated Heat Spreader) var, yani bloklar direk gpu'ya temas etmiyor, üstünde ince bir plaka var diyeyim. O varsa farklı, yoksa farklı bir blok almak gerekiyor. No ihs diye satılan sıvı sogutma blokları vardır zaten, bu olay için satılır çok daha iyi temas ve sogutma sağlar. Klasik Gtx580 bloğu diye satılan ürünlerin takılabilmesi için IHS olması gerekiyor.
    Evga bu iki versiyon farkı yüzünden sıkıntı yaşayan sıvı sogutmacılar için birebir değişim yapıyor bu arada.

• quote:

akşam bakalım bir "İHS" mi diye.

kahverengi plastik evga yazısı belirleyici sanırım.

Sanırım İHS dediğinizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 16 Aralık 2011; 18:59:11 >
  • pm
  • Pm ler cevaplandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

quote:

Pm

Bu kart zaten referans tasarım, daha önce geçici bir süre arkadaşımın kartını kullanmıştım ama şöyle bir fark var. Serinin bazı üretimlerinde gpu üzerinde ihs (Integrated Heat Spreader) var, yani bloklar direk gpu'ya temas etmiyor, üstünde ince bir plaka var diyeyim. O varsa farklı, yoksa farklı bir blok almak gerekiyor. No ihs diye satılan sıvı sogutma blokları vardır zaten, bu olay için satılır çok daha iyi temas ve sogutma sağlar. Klasik Gtx580 bloğu diye satılan ürünlerin takılabilmesi için IHS olması gerekiyor.
    Evga bu iki versiyon farkı yüzünden sıkıntı yaşayan sıvı sogutmacılar için birebir değişim yapıyor bu arada.

Detaylı açıklamanız için teşekkürler. Bu model ihs ise o zaman hangi bloklar kullanılabilir, bildiğiniz bir model var mı? ihs olan mı daha iyi sıvı soğutma için yoksa olmayan mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

quote:

Pm

Detaylı açıklamanız için teşekkürler. Bu model ihs ise o zaman hangi bloklar kullanılabilir, bildiğiniz bir model var mı? ihs olan mı daha iyi sıvı soğutma için yoksa olmayan mı?

Referans gtx580'e uyumlu tüm bloklar olabilir. Ek, heatkiller, koolance, alphacool'un boyle blokları var. Ihs olmayan icin benim bildiklerim arasında tek aklıma gelen heatkiller no ihs versiyonu, uyumlu kartla da performansı çok iyi diye bazı yabancı forumlarda okumuştum. Kısacası sıvı sogutma için ihs olmayan daha iyi ama bu tür kartı sadece Evga üretiyor, blokları da çok kısıtlı sayıda. Biz bu konuda biraz zayıf bir memleket oldugumuz icin 3-4 derece sıcaklıktan ziyade bulunabilirlik daha önemli bence
    mbtaskale, kusurumuza bakma artık. Senin ilanı biraz sıvı sogutmada Evga'nın incelikleri başlığına çevirdik, mazur görürsün artık

• Kart tarafımdan alınmıştır
  • Eski kartın şimdi daha bir güzel oldu be sanki Mehmet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.