Şimdi Ara

Takaslık Dragon lore

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dragon lore Bs yi takaslamak istiyorum,Ft look.http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=477649598

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksekdag -- 8 Temmuz 2015; 18:20:07 >

• her yerli kirli hocam ft look değil malesef max ww.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bordo_BERE

bs look bu ww ft diyerek insanları kandırmayın.Ft look alevin olması,ww look üstteki kırmızı çizginin olması namluya giderken. Ederi qs de 180 key normalde 200 Key.İyi niyetli olmasaydınız bunları yazmazdım konunuza fakat bs iteme FT look demek iyi niyetli olmadığınızın göstergesi.Hayırlı satışlar.

Fail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

quote:

bs look bu ww ft diyerek insanları kandırmayın.Ft look alevin olması,ww look üstteki kırmızı çizginin olması namluya giderken. Ederi qs de 180 key normalde 200 Key.İyi niyetli olmasaydınız bunları yazmazdım konunuza fakat bs iteme FT look demek iyi niyetli olmadığınızın göstergesi.Hayırlı satışlar.

Fail

anlayamadım nesi fail yazdıklarımın?

'İyi niyetli olmasaydınız bunları yazmazdım konunuza fakat bs iteme FT look demek iyi niyetli olmadığınızın göstergesi.'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@llone -- 9 Temmuz 2015; 1:46:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fail

anlayamadım nesi fail yazdıklarımın?

'İyi niyetli olmasaydınız bunları yazmazdım konunuza fakat bs iteme FT look demek iyi niyetli olmadığınızın göstergesi.'

özür dilerim -ma eki yanlış olmuş .

Bana snipe atmışınız tebrikler madalyanızı hangi adresinize atmamı istersiniz?

İlkokul terk sanırım, kolay gelsin

• Ya bu da FT look ise kendi gözlerimi oyup çıkarmak istiyorum. İstiyosan FN look filan deseydin hatta daha üretilmeden önceki hali deseydin daha iyiydi. RESMEN BATTLE-SCARRED İŞTE BU NEYİN MUHABETİNİ YAPIYON KARDEŞ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.