Şimdi Ara

Takaslık Diablo3 Acc.+Guest Pass

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Takaslık Diablo3 Acc.+Guest Pass
    Merhaba beyler oyunu 15-20 gün bırakmak zorunda kaldım.Tekrar döndüğümde eskiden oynadığım tayfadan kimse yoktu .Öyle olunca takas etmeyi düşündüm sadece BATTLEFİELD 3+B2K ile takas edeceğim.Referansım yok ama alacak referansız arkadaşların önce Orgin hesabını vermesini istiyorum.
    Battletag değiştirme hakkı duruyor.Aldıktan sonra değiştirebilirsiniz.Oyunu ilk alanlardanım çıkan guest passlarıda vermedim onlarıda veriyorum.Kutu gönderilmeyecektir.Hesapta sadece Diablo 3 vardır.

*Hesapta Softcore modda 400K civarı gold ve satılacak itemler var.Gold gearları var ama MF gearı yok.Ayrıca Hardcore modda ölen 60Lv monkumdan yadigar 1m civarı gold var.İlk karakterim wizardla bütün infernoyu tamamladım.Dh yi daha sonra açtım pek uğraşamadım ama onlada tankla Act III farmlanabiliyor.

Akşama editleyip resimleri koyarım.Profile şurdan bakabilirsiniz :http://us.battle.net/d3/en/profile/Cherub-2771/
    Fiyat : 70 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hesap mnf.trb ile takas edilmiştir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.