Şimdi Ara

### TAKASLIK Creative 6 in 1 Cep Robotu :) ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
4.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    CREATIVE DV-Cam316

Voice Video Camera MPEG-4 format, 6.6MP Digital Camera, Web Camera, MP3 Player,
    Voice Recorder, External Disk, 270° 1.6" LCD, 16MB dahili SD kart ile 512MB, 4X Zoom,
    Flash, Düşük güç tüketimi, Orj. Stereo Kulaklık, Kılıf, Taşıma ipi, Objektif Kapağı yanında.
    Fatura tarihi 7/2005 GoldPC. Garantisi bitik ancak hiç kullanmadım. Kusursuz derecede temiz!
    Yanında 512MB SD Hafıza Kartı ile birlikte...

640x480 (32fps) sesli video kaydı yapıyor üzerindeki kartla 1 saat. Sadece bu maksatla kullandım.

SADECE TAKASLIK HER HANGİ BİR ŞEY OLABİLİR. PC PARÇASI KABUL ETMİYORUM.

Dükkanımdan ihtiyacım olan ürünlerin neler olduğuna bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 23 Eylül 2014; 2:41:12 >

• SLM KARDEŞ PM ATTIK 2 SEFER CEVAP ALAMADIM DENGİ BİŞİLE TAKAS DİYORSUN NELER OLABİLİR DENGİ DERKEN PM CEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM
  • pm
  • Takas değeri kaç ytl hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beker3761 -- 27 Şubat 2008; 2:08:43 >
  • Dostum Pmlerin gelmemis, yanıtsız bırakmam cunku hic bir soruyu/teklifi. Yanıtladım

quote:

Orjinalden alıntı: yasarbinbası

SLM KARDEŞ PM ATTIK 2 SEFER CEVAP ALAMADIM DENGİ BİŞİLE TAKAS DİYORSUN NELER OLABİLİR DENGİ DERKEN PM CEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM
  • pm...
  • p.m ledim tekrar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu p.m de mi gelmedi yoksa?
  • tamam cevapladım
  • ilan guncel Canon A serisi bir makinem oldugundan senelerdir cekmecemde duruyor "0" gibi full aksesuar
  • pm atıldı
  • Sega ve Nintendo oyun / konsol takası olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 11 Kasım 2010; 17:06:22 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeteÖzbakay -- 16 Aralık 2009; 0:18:27 >
  • BEN TAM OALAK CİHAZI ANLAYAMADIM
  • yaklaşık 2 senedir satılmadımı bu henüz :)) Hocam takası boşver söyle bir fiyatta anlaşalım. PM den yaz bana fiyatını.
  • Olamaz yaaa 4 senelik topic. Rekor bu olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.