Şimdi Ara

TAKASLIK ARIZALI DELL INSPIRON 510 LAPTOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi orta halli bir p4 yada amd sistemle takaslanacaktır.arızasını bilmiyorum adaptörü yandı yeni adptör aldım ama açılmadı makina..kasasında çatlaklar var .lcdsi yeni değişmiştir.açtım biraz kurcaladım .anlamadım geri kapattım makinayı:))parça parça ram hdd işlemci vs.. satsanız 500 -600 eder ..alıcı olmayan yorum yapmasın teklifler ister pmden ister burdan olabilir.
    özellikleri.

Dell Inspiron 510m, Türkçe XP Pro, Centrino P-M 1.6GHz (2M CPU, 15" XGA TFT LCD, 512MB DDR, 40GB HDD, 64MB DVMT VGA, DVD/CD-RW combo sürücü, ses kartı/spk, 56K f/m, LAN & 802.11b WLAN, FIR, Türkçe Q klavye, 2.66kg, Li-Ion
    Intel® Centrino Mobil teknolojisi
    Intel® Pentium® M 1.6GHz işlemci, 2MB L2 cache
    Intel® Pro Wireless adaptör
    Microsoft® Windows® XP Professional SP2 Türkçe
    15" XGA TFT renkli LCD ekran, 1024×768 çözünürlük
    512MB333MHz DDR bellek
    40GB 5400rpm sabit disk
    Intel® Extreme Graphics paylaşımlı 64MB 3D AGP VGA
    DVD/CD-RW combo sürücü
    MS Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör
    56K faks-modem, 10/100Mbps LAN, 802.11b kablosuz LAN
    S-Video, IEEE1394, kızılötesi, seri port ve 2 adet USB 2.0
    Türkçe Q klavye, touchpad mouse
    Li-Ion pil
    2.66 kg

LAPTOPUN ARKASINDA ORJİNAL XP PRO ETİKETİ VAR AMA CDSİ YOK.

KASANIN SOL ALT TARAFINDA DÜŞME SONUCU ÇATLAK KIRIK VARDIR.
    SANIRIM BU KADAR BİLGİ YETER..
    HAYIRLI FORUMLAR ARKADASLAR

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

SAMURAY_ALMANCI,pppzze,Halit61,more_than_ever_dream,mcersin,Nosferatu`,siradan,yasinsahin,limeware,
    mucahidodacil,kizilelma,muhammedS,kanarya_avcisi,aktoprakbariscga_art****7,denizbülent,eralpt,ilkaycvs, Pcdunyasi

• MODELİ EKSİK YAMIŞIM 510 M OLACAK ARKADASLAR
    SAMURAY_ALMANCI,pppzze,Halit61,more_than_ever_dream,mcersin,Nosferatu`,siradan,yasinsahin,limeware,
    mucahidodacil,kizilelma,muhammedS,kanarya_avcisi,aktoprakbariscga_art****7,denizbülent,eralpt,ilkaycvs, Pcdunyasi
  • quote:

Orjinalden alıntı: magler

fotografini koysan daha iyi olacakti

AlışVeriş Yaptıklarım: orkan_pp.1-infrared-KLeKS-HercuL-ozgboy-MadDog1-oKsEAt-dirtect-Tsunami41-MertAk-sarpertas-red a!ert-Dreams-wild-bynedim-Winter-Canimasyon-reklam72-ugur67-PeTeR PaN-joecordell-gofret___06-getupandgo-kopfnussmann-ferrari_tayfur-berataktepe-karaca26-fiesta59-mutama ve dahası..OLUMSUZ ALIŞVERİŞ: ACIMALI - Acemi85 - atylantos - Se-Orochi
  • Foto ve fiyat belli mi?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.