Şimdi Ara

TAKASLI - SATILIK 3G Lİ NOKIA 6120C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Seri, Kullanışlı, Sade bir telefondur, ablam kullanıyordu kendisi wi-fi özelliği olan güncel bir model alacak o yüzden satış ve takasa çıkardım. Nokia kom aş garantili modeldir(garantisi bitti) . Aslen "Mavi" kapaklı idi ancak kapağın metalik çerçevesi belli kullanımdan sonra rahatsız ettiği için değiştirildi.(Telefonda kulağa götürünce saçı rahatsız ediyordu bilen bilir ) O yüzden kapağı değişmiştik. Şu an ki kapaklar orjinal değildir, orjinal kapakları da bulamadım sadece tuş takımını buldum. Tamir görmemiştir. 460 tl ye alınan faturası vardı zamanında

Görüntülü konuşma
    Tuşa dokunduğunla çekmesi bir çok hassas ledli flaşlı kamerası (2mp li modelleri içinden bence en iyisi)
    Symbian os v9.2 işletim sistemi ve yazılımı en son sürüme güncelli haldedir(v7 sürümü)
    16milyon canlı renkler
    Pil ömründe bi sıkıntı yok, bayadır hat takılı değil telefona o yüzden tam bilmiyorum.

Tek eksiği wi-fi denilebilir. Aylık netim olduğu için satılmazsa ben kullanıcam

2gb kart da hediyemdir

Fiyatım 135tl , üste para alacağım ya da vereceğim takaslara açığım takas fiyatım biraz daha fazla olur haliyle..

İstanbul öncelikli Metrobüs hattından ya da merkezi yerlerden teslim, şehir dışına önce para sonra kargo şeklinde gönderirim. Aslında önce teli de gönderebilirim de daha önce hep para alıp sonra yolladım o yüzden bildiğimiz yoldan gidelim

Edit : Fotoğrafları ekledim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Önü siyah arkası gridir, kapakların renkleri farklı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b|@ckc|oud -- 9 Aralık 2011; 1:41:00 >
  • Bu da arka kapak.

• takipteyim
  • pm
  • cihaz satılmıştır , silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b|@ckc|oud -- 21 Aralık 2011; 12:45:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N91 8Gb Tertemiz (satılık)
    4 yıl önce açıldı
    SATILDI + Nokıa n97 32 gb Beyaz-
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.