Şimdi Ara

TAKASLANMIŞTIR!!! ZOTAC GTX 780 3 GB GDDR5 384 BİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
4
Favori
3.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kahramanmaraş İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartı 31.07.2013 tarihinde eksen bilgisayardan almıştım.Hala sıfır ayarında full kutulu oyun kuponu kullanılmamış ve 5 yıl garanti kaydı yapılmıştır.Totalde 24 saatten az kullanılmıştır.

Fiyat=takaslanmıştır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 18 Ekim 2013; 16:39:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı satışlar güzel kart gerçekten bende kullanıyorum aynı kartı çokta memnunum.5 yıl garanti olmasıda çok iyi.
    seneye 1 tane daha almayı düşünüyorum slı için.
  • Hayırlı satışlar hocam. Bende de 2 tane var bu kartın aynısından. Ben de oyun oynamaya ara vereceğimden dolayı satışa koydum ikisini de. Siz neden satıyorsunuz acaba? Sakıncası yoksa tabi öğrenebilir miyim?
  • Hayırlı satışlar. Fiyat makul. Ben de bu fiyattan koydum satışa. Bende de 2 tane var aynısından :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayra3331

Hayırlı satışlar hocam. Bende de 2 tane var bu kartın aynısından. Ben de oyun oynamaya ara vereceğimden dolayı satışa koydum ikisini de. Siz neden satıyorsunuz acaba? Sakıncası yoksa tabi öğrenebilir miyim?

İhtiyaç fazlası!!!

Çukurova bölgeside gtx 780 kaynıyor maaşallah!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 31 Ağustos 2013; 13:13:58 >

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Barış

quote:

Hayırlı satışlar hocam. Bende de 2 tane var bu kartın aynısından. Ben de oyun oynamaya ara vereceğimden dolayı satışa koydum ikisini de. Siz neden satıyorsunuz acaba? Sakıncası yoksa tabi öğrenebilir miyim?

İhtiyaç fazlası!!!

Çukurova bölgeside gtx 780 kaynıyor maaşallah!

Kaynıyordu da hocam mersinde kalmadı sanırım çünkü 1 tane vardı sadece Vatanbilgisayarda onu da ben aldım sonra 2. yi de Adanadan getirttim onu da aldım yine Vatandan. Kaldıysa Adanada kalmıştır 1 tane falan. :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rolative01

Hayırlı satışlar. Fiyat makul. Ben de bu fiyattan koydum satışa. Bende de 2 tane var aynısından :)

Alper sen ne geziyosun buralarda :) crysis 3 e ugramaz oldun. Ben de takiliyorum su aralar 780 lightninge sardim. Elimdekini saticam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajlarınızı silin de sizi dışarıda muhabete alalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

quote:

Hayırlı satışlar. Fiyat makul. Ben de bu fiyattan koydum satışa. Bende de 2 tane var aynısından :)

Alper sen ne geziyosun buralarda :) crysis 3 e ugramaz oldun. Ben de takiliyorum su aralar 780 lightninge sardim. Elimdekini saticam

Ben görevdeyim ya öyle takılıyorum. Crysis e geceleri giriyorum genelde. Denk gelemiyoruz fazla. Marshall felline falan takılıyorum bu aralar. Rhinoyu bıraktım. Sen neler yapıyorsun.

Benim de toplantilar kesai falan basladi. Su aralar son 3 haftadir bi kere oynadim valla. Girmiyorum pek.

• pm
  • quote:

quote:

hayırlı olsun nikler çift tabanca dolaşıyorsunuz sanırım forumda
  • Arkadaşlar Aranızda veya tanıdık böyle sistemi bulunan Çanakkale de bulunan birisi var mıdır ? çok acil irtibata geçmem lazım da..
  • bendede bu kartın aynından 4 tane var dual slı yaptım. tek yaptığım farmville oynamak.
  • Gönüller bir olsun yeter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.