Şimdi Ara

takas yapılmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kamera harici hiçbir sorunu yoktur cebimdeydi çalışıodu ama birden çalışmamaya başladı anlmadım bnde telefon genpa garantili fatura yok ama imei nosundan bakılarak işlem yaptırılır zaten baya bi sıkılmıştım bu olayın olması vesile oldu telefonu alıp yaptırırım diyenler varya vericem telefonu 250 ytl istiorum bu şekilde başka hiç bi fonksyonunda bozukluk yoktur çalışıodur sadece kamera çalışmıo kullanımdan dolayıda cizikler mevcuttur sag ve sol koşelerde cizikler vardır ama temizdir telefon arka kamera kapagında ciziklerde vardır tuş takımında boya kalkması yoktur ekranda da ufak kullanım kaynaklı cizikler mevcuttur arkadaşlar isteyen varsa alsın kulansın ne bilim yeni kapak alır kamerayı yaptırır istanbul maskodayım

takas yaparım yanında sarj aleti jak girişi data kablosu w810 kulaklık içi kulaklık ve 256 mblık kartı vardır

arkadaşlar 285den 250 ye indirdim
    sadece ist içi
    bu ikisni verip bugun bi tel almak istiorum arkadaşlar gerekirse para veririm ustune ipodun linkide aşagıdadır
    http://forum.donanimhaber.com/m_15457349/mpage_1/key_//tm.htm#15475376
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renji Abarai -- 1 Temmuz 2007; 13:02:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm.
  • cevapladım hocam

• pm
  • ekledim kardeşim seni

• @dargmen
    arkadaşımızla takas yapılmıştır ilgi gosteren herkese cok teşkur ederim

• dogukan kardeş la takasalanmışdır telefon arkadaşlar kendisne cok teşekür ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.