BEYLER XİGENONDAYIM LWL 50 MAGEM WAR EN AZ LWL 45 ROGUE ASAS OLCAKDEİŞTİRMEK İSTİORUM MAGELİK ARTIK SIKTI MAGEM AYRICA PAPER TAKILAR HEPSİ MP GOBLİN VS.VS.
DİER SERVERLERRDEDE OLABİLİR
dies te 42 lik assassin var bilmem istermisin
AGA ONA SADECE OLİMPİADA YİNE LWL 43 PET MAGE OLUR İSTİOSAN EDEM
beramusda 51 priest war olur mu????
quote:
Orjinalden alıntı: acrobatuu
olur
gel ben sana cypherda sana 45 lvl sağ asisian ayrıca eşyalar +7 kukry +7 sword breaker +7 horn cros bow rogue full goblin set ama fp goblin değil
beyler ALARİK İŞTE MSN ADRESİM acrobatu@hotmail.com şifre deiştirimini msnde yaparız akşamları 9 dan sonra acıkım her akşam
benim mage +8 wood staff full +6mp takı +7 topaz pendant goblin armor +7 helmet +7 glave ayrıca in hostesde 4 sayfa full takı ve eşya dolu
değiş yapacakmıyızZZ? olimpia karus varmı
benim mage x de el moradlı
quote:
Orjinalden alıntı: killbill3
beramusda 51 priest war olur mu????
buffcu mu?
Bende de Xigenon da Lvl 61 %43 Kasar Hood ve Lvl 60 Paladin var ve artık sıktılar.
bunlardan birini Lvl 60 Warrior yada Mage ile takas yapmak istiyorum.
aga benim lvl 50 paper mageyle yaparmısın eğer bol bol oynarsan bi günde zombilerde lvl atlatırsın ama artık okullar açukdı o yüzden ben o kdr cok giremiorum
aga benim lvl 50 paper mageyle yaparmısın eğer bol bol oynarsan bi günde zombilerde lvl atlatırsın ama artık okullar açukdı o yüzden ben o kdr cok giremiorum
evet buffçu
ağa şu anda pek bişey diyemem saaat 9 gibi msnni aç ve beni ekle ordan görüşelim şu anda işim var msn adresim acrobatu@hotmail.com
BUNLARDAN AYRICA SİZDE BURDA BAŞKA TAKASLAR YAPABİLİRSİNİZZZ
arkadaşlar beni olimpiada kascak varmı ben rogue assain 33 lvlim beni sadece 49 lvller kasa bilio skeeningde öle yani bide bana full plate gibi mirrage gibi kişiler aramızda varsa çok sevinirim çok şey istiom ama bakınşeyde olur bir 49 lvl beni bide 60 lvl alsa mesela olurmu diom ütfen yardı edin
quote:
Orjinalden alıntı: Alarik
quote:
Orjinalden alıntı: acrobatuu
olur
alarık sen b de mı oynuosun ben batu yanlıssa kusura baqma