2 tane pcı tv kartı bt878 serilerinden. Radyosuda var.Kumandası felan yok. marka winTv ve aver med'a netten driverini ve yazılımını kolayca bulabilirsiniz. Tane 5 TL.
samsung sgh c160 arka kapak yok. sıfır yan sanayi şarj aletiyle birlikte. alırken satıcı bataryası en az 2 gün gider demişti kullanmak nasip olmadı. 20 TL
Düşük model eran kartı soğutucusu. 7600 Gt İçin almıştım. stok fanına göre baya fark etmişti. hd 3450 benzeri kartlara sorunsuz olur. Yada del'kler' ayni olanlara. vidasız montaj aparatı. fan kablosunun ucu zarar görmüştü molex sata kabloya ek yaptım. max hızda ble sesini duymazsınız. 8 TL
Ayrıca elimde şerit led mevcut. üstü silikonsuz. mavi yeşil beyaz var. beyaz 4metre mavi 2 metre yeşil 7 metre bazilarinin altlarında slikon kalıntıları var maket bıçağıyla temizlemek lazım. ama genel anlamda temiz ledler. metre 4tl den veririm.
Fiyatları belirttim. Bunlara karşılık öncelikli olarak ddr2 ram ihtiyacım var. 2GB olmadı 1Gb. ramler haricinde eski tip pci express ekran kartlarıda olabilir. amd 3xxx serisinden itibaren nvidia da aynı ayardan itibaren.
Ankara içi elden sağlıklı olur. kargoyla felan uğraşmayız. şehir dışı nakit almak isteyen olursa toplu satışta yapılırSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.