Şimdi Ara

Takas?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pathos ta Ske belte R.e +1 ve Elf belt +1 verdim iyi yapmısmıyım ?Zarar veya kaar var mi?

• Of çok fena olmuş logos'a göre... Elf belt +1 = Ske belt şuan... Re+1 fazladan gitmiş ki o da 11gb falan :/
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

Of çok fena olmuş logos'a göre... Elf belt +1 = Ske belt şuan... Re+1 fazladan gitmiş ki o da 11gb falan :/
    Geçmiş olsun.

İyi de Logos piyasasiyla Pathos piyasasi cok farkli :) bizde Re +1 799 dan koyuyorlar adamin biri 1 bucuk haftadir pazrada hala satmadi elf belt de 11-12 arasi gidiyor 11.50 den aldim dun , pathos ta olup ta yorum yapabilcek var mi?
  • 18 e ske var sanırım
    0 elf belt 500m +1 i olsun sanırım 12gb
    +1 re 900 den aşagi degildir

sonuç:bence bir iki gb fazla vermissin ama pek üzülmeye değmez lazımsa sana.takas bu çünkü biraz farkla vermen lazım kanımca yoksa adam itemi niye kabul etsin.
  • Bence tamı tamına kafa kafaya gelmiş .. Kişiden kişiye değişir kar zarar oranı .. Tam kararında bir takas
  • bana biraz fazla vermişsin gibime geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

bana biraz fazla vermişsin gibime geldi.

Yapma be kazigi yedik yani :S yaw kime sorsam ske 20-21 den gidiyor dedi eh Re +1 suan 8 gb elf belt ide 11.5 den almıstım bende verdim:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz fazla olmuş olabilir.Ama ihtiyacın varsa önemli değil.Hayırlı olsun
  • Benim arkadaşım logosta 14ten satıyor ske yi ya
  • O iteme ihtiyacın varsa zararı felan olmaz o işin sonucta takas ediyorsun takasda üç aşagı beş yukarı olur takma kafana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.