Selam arkadaslar, Pathos ta Ske belte R.e +1 ve Elf belt +1 verdim iyi yapmısmıyım ?Zarar veya kaar var mi?
Of çok fena olmuş logos'a göre... Elf belt +1 = Ske belt şuan... Re+1 fazladan gitmiş ki o da 11gb falan :/ Geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR
Of çok fena olmuş logos'a göre... Elf belt +1 = Ske belt şuan... Re+1 fazladan gitmiş ki o da 11gb falan :/ Geçmiş olsun.
İyi de Logos piyasasiyla Pathos piyasasi cok farkli :) bizde Re +1 799 dan koyuyorlar adamin biri 1 bucuk haftadir pazrada hala satmadi elf belt de 11-12 arasi gidiyor 11.50 den aldim dun , pathos ta olup ta yorum yapabilcek var mi?
18 e ske var sanırım 0 elf belt 500m +1 i olsun sanırım 12gb +1 re 900 den aşagi degildir
sonuç:bence bir iki gb fazla vermissin ama pek üzülmeye değmez lazımsa sana.takas bu çünkü biraz farkla vermen lazım kanımca yoksa adam itemi niye kabul etsin.
Bence tamı tamına kafa kafaya gelmiş .. Kişiden kişiye değişir kar zarar oranı .. Tam kararında bir takas
bana biraz fazla vermişsin gibime geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Kenjianatsu
bana biraz fazla vermişsin gibime geldi.
Yapma be kazigi yedik yani :S yaw kime sorsam ske 20-21 den gidiyor dedi eh Re +1 suan 8 gb elf belt ide 11.5 den almıstım bende verdim:S