Şimdi Ara

TAK/SAT GENPA ÇIKIŞLI NOTE 3 32 GB BEYAZ ! İNDİRİM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul dışı düşünmüyorum iki tarafın iyiliği için bunu özellikle belirteyim.

Telefonun Durumu ve verilecekler;
    -N900Q modeli Exynos işlemcili bazı yönleriyle snapdragon 800'ü geçebilen 8 çekirdek big.LITTLE mimarili batarya dostu.
    -Kutusu kitapçığı kulaklığı ve usb 3.0 kablosu şarj aleti ile birlikte verilecek.
    -Gördüğünüz üzere cihaz beyaz renk ve genpa çıkışlı, garantisi bitti ya da bitmek üzeredir.Ben ikinci sahibiyim.
    -Ekranı jelatinli ve çiziksiz, çerçevelerin bazı yerlerinde soyulmalar var resimde göstermeye çalıştım.
    -Yanında 2 adet orjinal samsung pili ve 1 adet 4500 mAh pil ile harici şarj kiti mevcut.
    -Ayrıca 2 adet 100 liralık orjinal samsung flip cover(mavi) ve (beyaz) 1 adet metal bumper var.
    Herhangi bir sorunuz olursa pm atabilirsiniz.

Takas olarak Blakberry Bold 9900 üzeri nakit istiyorum.

Fiyat 888 TL => Aciliyetten 800 TL olmuştur.

TAK/SAT GENPA ÇIKIŞLI NOTE 3 32 GB BEYAZ ! İNDİRİM ! TAK/SAT GENPA ÇIKIŞLI NOTE 3 32 GB BEYAZ ! İNDİRİM ! TAK/SAT GENPA ÇIKIŞLI NOTE 3 32 GB BEYAZ ! İNDİRİM !
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     TAK/SAT GENPA ÇIKIŞLI NOTE 3 32 GB BEYAZ ! İNDİRİM ! TAK/SAT GENPA ÇIKIŞLI NOTE 3 32 GB BEYAZ ! İNDİRİM ! TAK/SAT GENPA ÇIKIŞLI NOTE 3 32 GB BEYAZ ! İNDİRİM !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.